Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jaguar Classic Red

De geur +

Frisse geur met een speciaal tintje - Jaguar Classic Red Jaguar

Classic Red is één van de meest populaire creaties van Jaguar. Zo snel en strak als de auto's van het beroemde label, zo extravagant is de geur. Jaguar Classic Red combineert populaire smaken op een nieuwe en spannende wijze. Het resultaat is een jonge creatie vol met elegante elementen.

De houtachtige en mannelijke aura biedt een cascade van belevenissen. De topnoot is gemarkeerd door bergamot en de fijne tonen van frambozen en bosbessen. Dit aroma wordt onderstreept door een lichte noot van jasmijn, geuren van de atmosfeer en edele zwarte peper. De basis combineert zoet fruit en natuurlijke nuances met een complexe essentie. Klassiek cederhout, fijnste vanille, lekkere tonkaboon, exclusieve patchouli en de beroemde amber zijn in de basisnoot vertegenwoordigd.

Jaguar Classic Red is daarmee een scent explosie geworden, die u, als u eenmaal in uw neus hebt gestaan, niet snel meer vergeet. Soms houtachtig, soms zoet, soms warm en altijd fris, is deze creatie de perfecte metgezel voor veeleisende mannen.

Kopnoten:
Bergamot
bosbes
Frambozen
Hartnoten:
Jasmijn
ozon
Peper
Basisnoten:
Amber
Patchoeli
Tonkaboon
vanille
Ceder
Parfumeur:
Karine Dubreuil-Sereni
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten