Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jaguar Classic

De geur +

Jaguar Classic - een frisse en verleidelijke geur

Jaguar Classic is een frisse, verleidelijke en aangenaam aromatische geur uit de geurfamilie van fougères voor mannen die zowel de zintuigen inspireert als de natuurlijke instincten voor het onweerstaanbare opwekt. De fascinerende geur Jaguar Classic van het merk Jaguar Fragrances gaf de aanzet tot een hele geurlijn. Deze fougère heeft een welkome lichte en luchtige frisheid, samengesteld uit pittige citrusvruchten, fijne bloemen en aromatische kruiden en specerijen. Dit aantrekkelijke boeket is op zijn beurt gebaseerd op een sensuele en luxueuze basis van houtachtige en balsamico noten.

De verfijnde compositie opent met een direct waarneembare vitaliserende frisheid in de topnoten van mandarijn, bergamot, sinaasappel, grapefruit en steranijs. Deze aangename opmaat wordt gevolgd door de fijne aromatische hartnoten van lavendel, lotusbloesem, jeneverbessen, basilicum en oranjebloesem, waarvan de delicatesse verleidelijk wordt gecombineerd met de pittige pit van gember. De verfijnde basisnoot van fijn sandelhout, witte muskus en weelderige benzoë geeft de geur een blijvende sensualiteit.

De Jaguar Classic geur belichaamt mannelijkheid, kracht, sensualiteit, elegantie, stijl en exclusiviteit, net als de auto's van het Britse merk Jaguar en de man die deze fantastische, aantrekkelijk aantrekkelijke en verkwikkende geur draagt.

Kopnoten:
Bergamot
Lavendel
Mandarijn
Jeneverbes
Hartnoten:
Gember
lotusbloesem
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Benzoë
Sandelhout
witte muskus
Parfumeur:
Dominique Preyssas, Takasago
Jaar van uitgave:
2001

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten