Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-32%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jaguar Classic Electric Sky

De geur +

Zelfverzekerde nonchalance en subtiele verleiding

Koel, zelfverzekerd en onweerstaanbaar mannelijk - De Jaguar Classic Electric Sky is een moderne geur voor zelfverzekerde mannen die altijd op zoek zijn naar het volgende avontuur. De synthetisch-frisse compositie verrukt met zijn elektriserende dynamiek en subtiele sensualiteit.De opwindende mannengeur opent met een verkwikkend frisse topnoot. Pittige, wrange grapefruit en groen viooltjesblad vormen samen een heerlijk frisse melange die wordt afgerond door pittige, warme Szechuanpeper. In de hartnoot schakelt de Jaguar Classic Electric Sky vakkundig heen en weer tussen koele nonchalance en verleidelijke sensualiteit. Franse lavendel, bloemig-zoete roosgeranium en kruidachtig-warme scharlei vormen een verleidelijk, elegant bloemenboeket. De basisnoot is houtig-warm en sensueel met edel amberhout, heerlijke tonkaboon en aards-houtig mosakkoord.

Met zijn ongewone design, zachte rondingen en elegante chromen accenten doet de flacon van Jaguar Classic Electric Sky een beetje denken aan een chique sportwagen. Het nonchalante, stijlvolle ontwerp past uitstekend bij de opwindende geur. Jaguar gebruikt een moderne flacon met een koele metallic look voor de geur Jaguar Classic Electric Sky. De body van de flacon is elegant middernachtblauw en weerspiegelt de verkwikkende frisheid en elektriserende dynamiek van de geur. Het licht matte blauw wordt omringd door een frame van hoogglanzend chroom dat eruitziet als de edele chroombekleding van een kostbare sportwagen. De rest van het ontwerp is minimalistisch-modern. Op de voorkant van de flacon staat naast het Jaguar logo alleen de naam van de bedwelmende geur in heldere zilveren letters.

De "Electric Sky", de elektriserende nachtelijke hemel boven een pulserende metropool, is de grote ster van de commercial voor het opwindende Jaguar Classic Electric Sky. De korte spot viert de nacht en haar verkwikkende stilte in al haar schoonheid. De korte video begeleidt een jonge man op zijn weg door de grote stad bij nacht. Badend in een kalmerend diepblauw lijkt de stad verlaten. Straten, sportvelden, parken - alles is verlaten en van de avondzee van lichtjes zijn slechts enkele straatlantaarns overgebleven. De hoofdpersoon lijkt helemaal in zijn element in deze nachtelijke stilte; hij rust in zichzelf, verkent de stad en gaat vol vertrouwen zijn weg.

De neus achter de opwindende Jaguar Classic Electric Sky is Alexandra Monet. De parfumeur ontdekte al vroeg haar passie voor fijne geuren en raakte al op jonge leeftijd zeer geïnteresseerd in parfumerie. Op 13-jarige leeftijd besloot ze van deze passie haar beroep te maken. Nadat ze haar schooldiploma had behaald, studeerde ze aan het gerenommeerde ISIPCA in Parijs en legde zo de basis voor haar succesvolle carrière.Monet houdt vooral van grote steden. München, Parijs, New York, Singapore, Dubai of Hong Kong - in bruisende metropolen, te midden van de drukte, voelt de parfumeur zich het meest thuis. En dat is ook waar ze de inspiratie vindt voor haar moderne, spannende composities.

Kopnoten:
Grapefruit
Viooltjesblad
Szechuanpeper
Hartnoten:
Scharlei
roosgeranium
Lavendel
Basisnoten:
amberhout
Tonkaboon
Mos
Parfumeur:
Alexandra Monet
Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten