Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-17%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jaguar Pace

uitverkocht producten +

De geur +

Jaguar Pace - de elegante mannengeur met drijvende kracht

Jaguar Pace is een opwindende aromatische Fougère geur voor mannen door Jaguar Fragrance, het parfummerk van de Britse autofabrikantJaguar .

De geur (TempoPace ) is gewijd aan de luxueuze SUV "FPace " en vangt op sensationele wijze de magie van de gezinssportwagen. Net als het voertuig genereert ook de geur een drijvende kracht. De mannengeur Jaguar Pace belichaamt ware mannelijkheid, stralende kracht, vertrouwen en vertrouwen. De uitstekende parfumcompositie presenteert een harmonieus huwelijk van aroma's uit edele ingrediënten.

De opening is een stimulerende topnoot van krachtige zwarte peper, frisgroene appels en aromatische rozemarijn. De fascinerende geur van kasjmier in de hartnoot, die met zijn complexe geurkarakter het hoofdbestanddeel van het parfum vormt, komt dan bedwelmend naar voren. Cashmeran heeft houtachtige muskusachtige noten die gepaard gaan met kruidige, balsamico, fruitige, chyprische en frisse nuances. De cashmeran wordt gecompleteerd door geurende lavendel en een luxueuze iris in de hartnoot, die zich elegant mengt met de houtachtige aroma's van amberhout, patchoeli en kristalmos in de basisnoot.

De stijlvolle Jaguar Pace mannengeur creëert een stimulerende, elegante geurbeleving met een heerlijk diep gevoel van welzijn dat de drager nooit meer zal willen missen.

Kopnoten:
Zwarte Peper
Groene Appel
Rozemarijn
Hartnoten:
cashmeran
Iris
Franse lavendel
Basisnoten:
Amber
Patchoeli
kristallijn mos
Parfumeur:
Alexandra Monet, Philippe Romano
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten