Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 61
toepassen
vandaag tot-54%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guess Seductive

De geur +

Verleidelijk samenspel van exotische noten

Guess Seductive is een parfum voor elegante vrouwen dat werd uitgebracht in 2010. Met zijn bloemige en houtachtige nuances biedt het een tintelend warme geur voor de onweerstaanbare, vrouwelijke schoonheid.

Met zijn aroma's van knapperige peer, frisse bergamot en pittige zwarte bes betovert Guess Seductive vanaf het begin van zijn geurplezier en wekt het een sterk verlangen op naar verdere zintuiglijke indrukken voor het reukorgaan. Een exotisch vleugje witte jasmijn, delicate Florentijnse iris en lieflijke oranjebloesem uit Afrikaanse streken voegen een vrouwelijke noot toe aan deze kostbare melange voor vrouwen. De gebruikte ingrediënten geven frisheid en onschuld aan de exquise melange met een bloemige, fruitige toets. De traditionele combinatie van bloemige noten is typisch voor Florence en de omliggende gebieden. Deze historisch waardevolle Italiaanse geurcompositie wordt al eeuwenlang door parfumeurs gebruikt om de zintuigen te prikkelen. Met zachte aroma's van kruidige wierook, zoete vanille en muskusachtige essentie van kasjmierhout creëert Guess Seductive een verleidelijke ervaring voor de verrukte neus van de draagster en haar omgeving.

Wanneer het parfum vers wordt aangebracht, heeft het een zeer intense geur. Bij het opsnuiven ontwikkelt zich een behaaglijk gevoel dat vooral bij het mannelijk geslacht een delicaat verlangen opwekt.

Kopnoten:
Bergamot
Peer
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Iris
Basisnoten:
kasjmierhout
vanille
Wierook
Parfumeur:
Véronique Nyberg
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten