Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 69
toepassen
vandaag tot-18%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guess Originals

De geur +

Unieke uniseks geuren met een moderne twist: Guess Originals

Guess Originals viert jeugdige energie en veelzijdige individualiteit! Het geurtrio van het merk bestaat uit drie opvallende en opwindende geuren die gegarandeerd de aandacht trekken.

Guess Originals 1 Bergamot & Vetiver belichaamt het plezier van het dagelijks leven. De verfrissende geur opent met topnoten van bergamot, basilicum en mandarijn. In de bloemige hartnoot ontmoeten wilde lelie en iris kardemom. De basisnoot zorgt voor een aangename warmte met vetiver, patchoeli en musk.

Bergamot, jasmijn en aalbes vormen de topnoot van Guess Originals 2 Red Currant & Balsam. De hartnoot is verfrissend met oranjebloesem, terwijl vetiver en cederhout een kruidige noot toevoegen. De basis verrast met onder andere sparrenbalsem en eikenmos.

Guess Originals 3 Tabak & Amberhout heeft alles te maken met een mysterieuze, rokerige sfeer. Tabaksnoten ontmoeten bergamot en mandarijn in de topnoot. In de hartnoot ontvouwt zich een spannende mix van tabaksbloesem, saffraan, tonkaboon en roos. Amberhout, muskus en vanille ronden de geur vakkundig af.

Modern, casual en urban - zo kunnen de flacons van Guess Originals worden omschreven. De basis is telkens een ronde flacon van massief glas, bekroond door een imposante zilveren dop. Een eenvoudig label in stoflook verraadt om welke van de drie geuren het gaat. Type 1 is lichtgroen. Type 2 is vurig rood. Aardse bruintinten domineren de flacon van Type 3.

De getalenteerde neus achter het trio is een goed bewaard geheim. Het mode- en lifestylemerk, gevestigd in het zonnige Los Angeles, heeft een klein maar fijn assortiment geuren. Ongebruikelijke en innovatieve geurcreaties maken deel uit van het handelsmerk van het label. In het verleden werden hiervoor enkele van de meest gerenommeerde parfumeurs uit de scene ingehuurd. De Franse parfumontwerpers Marypierre Julien en Jérôme Epinette zijn slechts twee beroemde voorbeelden uit de illustere ronde. Een van hen - of een even bekroonde collega - zou ook achter de serie kunnen zitten.

De geuren van Guess Originals zijn unisex en boeien door de herinterpretatie van typisch mannelijke of vrouwelijke geuren. Deze filosofie wordt ook weerspiegeld in de reclamecampagne voor het geurtrio. De drie modellen in de posterserie tarten visueel de gangbare clichés. Hun look is fris, anders en casual - net als de Guess Originals collectie zelf!

Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten