Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 61
toepassen
vandaag tot-23%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guess Originals

De geur +

Unieke uniseks geuren met een moderne twist: Guess Originals

Guess Originals viert jeugdige energie en veelzijdige individualiteit! Het geurtrio van het merk bestaat uit drie opvallende en opwindende geuren die gegarandeerd de aandacht trekken.

Guess Originals 1 Bergamot & Vetiver belichaamt het plezier van het dagelijks leven. De verfrissende geur opent met topnoten van bergamot, basilicum en mandarijn. In de bloemige hartnoot ontmoeten wilde lelie en iris kardemom. De basisnoten van vetiver, patchoeli en musk zorgen voor een aangename warmte.

Bergamot, jasmijn en rode bes vormen de topnoot van Guess Originals 2 Rode bes & Balsem. De hartnoot vervolgt met verfrissende oranjebloesem, terwijl vetiver en cederhout een kruidige noot toevoegen. De basis verrast met onder andere sparrenbalsem en eikenmos.

Guess Originals 3 Tobacco & Amberwood wordt gekenmerkt door een mysterieuze, rokerige sfeer. Tabaksnoten ontmoeten bergamot en mandarijn in de topnoot. Een spannende mix van tabaksbloesem, saffraan, tonkaboon en roos ontvouwt zich in de hartnoot. Amberhout, muskus en vanille ronden de geur vakkundig af.

Modern, casual en urban - zo kunnen de flacons van Guess Originals worden omschreven. Elke flacon is gebaseerd op een ronde fles van massief glas, met daarop een imposante zilveren dop. Een eenvoudig stoffen etiket verraadt welke van de drie geuren het is. Type 1 is lichtgroen van kleur. Type 2 is vurig rood. Aardse bruine tinten domineren de fles van type 3.

De getalenteerde neus achter het trio is een goed bewaard geheim. Het mode- en lifestylemerk uit het zonnige Los Angeles heeft een klein, maar des te uitgelezen assortiment geuren. Ongebruikelijke en innovatieve geurcreaties maken deel uit van het handelsmerk van het label. In het verleden zijn hiervoor enkele van de meest gerenommeerde parfumeurs uit de scene aangetrokken. De Franse parfumontwerpers Marypierre Julien en Jérôme Epinette zijn slechts twee beroemde voorbeelden uit deze illustere kring. Een van hen - of een even bekroonde collega - zou ook achter de serie kunnen zitten.

De geuren van Guess Originals zijn allemaal unisex en worden gekenmerkt door de herinterpretatie van typisch mannelijke of vrouwelijke geuren. Deze filosofie wordt ook weerspiegeld in de reclamecampagne voor het geurtrio. De drie modellen in de posterserie trotseren gangbare visuele clichés. Hun look is fris, anders en casual - net als de Guess Originals collectie zelf!

Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten