Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 69
toepassen
vandaag tot-24%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guess Uomo Acqua

De geur +

Guess Uomo Acqua Wild en fris tegelij

Guess Uomo Acqua Eau de Toilette is een heerlijk aromatische geur voor mannen die elke dag een elegante frisheid uitstraalt. De geur lijkt kalm maar borrelt van binnen, net zoals de zee kalm kan zijn aan de oppervlakte maar opzwepende stromingen heeft in de diepte. Frisse noten van citroen en komkommer openen de geur en worden vergezeld door een verkoelende, kruidige hint van kardemom. Het groene, aromatische hart van salie, jeneverbes en cipres doet denken aan mediterrane zomerstranden. Iers mos zet de groene, frisse noten voort in de basis, terwijl palo santo en sandelhout balsamico, zoete en houtachtige noten toevoegen. Guess Uomo Acqua is een geur voor mannen met een koel hoofd en een groot hart.

De fles Guess Uomo Acqua valt meteen op door zijn cyaanblauwe kleur. De fles, waarvan het glas kunstig is geslepen, ziet er koel, stralend en helder uit. De gouden letters in het midden van de voorkant verfijnen de flacon, die doet denken aan een gevel van een huis. Een glinsterend metalen ornament sluit de vlacon af, cilinders van verschillende grootte vormen de sproeikop, die geïntegreerd is in een plat element dat doet denken aan een wiel. Het ontwerp symboliseert de koele, verfrissende noten van de eau de toilette en het nobele karakter van de geur.

Clément Gavarry is een parfumeur van de vierde generatie. Al als kind werd hij door zijn vader geïntroduceerd in de wereld van geuren. De geuren van bloemen, kruiden, bomen, maar ook van de aarde en de zee spelen dus een belangrijke rol in zijn weg om parfumeur te worden. Na verschillende stages, die hij vanaf zijn 15e tijdens de zomervakantie doorliep, besloot hij te gaan studeren aan de ISIPCA in Parijs. Na zijn afstuderen keerde hij Frankrijk de rug toe en verhuisde hij naar New York, waar de bruisende energie hem bleef inspireren. In Guess Uomo Acqua speelt Gavarry met zijn hoofdthema, de balans tussen hoofd en hart, hier uitgedrukt in frisse en aromatische noten.

Op de promotiefoto voor Guess Uomo Acqua lijkt de fles te drijven op het water. Zachte golven omringen de lichtblauwe fles, schijfjes citroen drijven op het water, net als cipres takken en twee stukjes Palo Santo. Het beeld straalt frisheid uit, maar lijkt tegelijkertijd heel kalm en evenwichtig, als een vroege ochtend op een mooie zomerdag.

Kopnoten:
Komkommer
Kardemom
Citroen
Hartnoten:
Salie
Jenever
Cipres
Basisnoten:
Iers mos
Palo Santo
Sandelhout
Parfumeur:
Clément Gavarry
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten