Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 69
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guess Bella Vita

De geur +

Guess Bella Vita - een geurserie voor de mooie uren van het leve

De geurserie Guess Bella Vita verleidt je om volop van het leven te genieten. De Bella Vita Eau de Parfum Spray is een vrouwengeur uit 2020. De zoete, oriëntaalse geurnoten worden opgeroepen door citroen, zwarte bes, zwarte kers, tuberoos, jasmijn, vanilleorchidee, sandelhout, tonkaboon, praline, amberhout en muskus. Kers heeft een heerlijke geur door de romige en zoete noten, die een donkere draai krijgt door muskus en houtachtige akkoorden. Bella Vita Pink heeft een vergelijkbare mix van fruitige, bloemige, romige en houtachtige noten, maar is over het algemeen veel frisser en bloemiger.

De flacon van Guess Bella Vita valt op door de bloem die centraal op de voorkant schittert. Afhankelijk van de geur is deze in goud of roségoud. In het midden zit een donkere "G", die er van veraf uitziet als de stamper van de bloem. De ronde vorm van de flacon komt veel terug in het ontwerp en ziet er zo veelzijdig, elegant en vrouwelijk uit, net als de geuren in de serie.

De oorspronkelijke geur Bella Vita werd gecreëerd door Christine Hassel en Valerie Garnuch-Mentzel, Bella Vita Rosa Gabriela Chelariu. Chelariu, die uit Roemenië komt, heeft de wereld altijd door haar neus waargenomen, maar had aanvankelijk geen connectie met parfumerie. Ze wist hoe de lente en de verschillende bloemen ruiken. Toen ze Grasse bezocht als chemisch laborante, begreep ze dat haar ware roeping was om parfumeur te worden. Haar liefde voor de natuur is ongetwijfeld terug te vinden in Guess Bella Vita Rosa. De verse bloemen ruiken naar een zomerse dag met regen.

In de reclamecampagne van Guess Bella Vita zien we DJ/model Andrea Damante en Julia Logacheva tegen de achtergrond van het Italiaanse eiland Capri. Pijnbomen omzomen de horizon en steken donker af tegen de witte huizen. Julia Logacheva draagt een zwarte jurk met kant en een boa met veren, Andrea Damante een pak met stropdas. Ze dansen samen, flirten, genieten van het leven, Bella Vita!

Kopnoten:
Italiaanse citroen
Zware Aalbessen
zwartkers
Hartnoten:
Jasmijn
Tuberoos
vanilleorchidee
Basisnoten:
amberhout
Tonkaboon
Praline
muskus
Jaar van uitgave:
2020

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten