Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-55%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elie Saab Le Parfum Lumière

De geur +

Warme sensualiteit met een speciaal tintje: Elie Saab Le Parfum Lumière

Een geurbeleving voor elegante vrouwen met een gevoel voor luxe! Elie Saab Le Parfum Lumière overtuigt met een opwindende samenstelling die u door het dagelijks leven begeleidt - als geurig accessoire op kantoor, maar ook tijdens een romantische date.

De topnoot van het parfum combineert fruitig-zoete mandarijn met de heerlijke aroma's van ylang-ylang. De plant wordt in Indonesië gebruikt voor bruiloften en haar geur wordt beschouwd als een symbool van liefde en sensualiteit. Een prelude die laat zien waar de reis naar toe gaat op Elie Saab Le Parfum Lumière. De hartnoot is bloemig. Indiase jasmijn ontmoet gardenia en tuberoos. De laatste basisnoot is warm en verleidelijk. Patchoeli, muskus en amber worden aangevuld met verschillende houtsoorten. Deze combinatie zorgt voor precies het juiste evenwicht met de bloemige en frisse noten die de neus in het begin betoveren. In de loop van het langdurig dragen ontwikkelt zich uit het samenspel van de aroma's een romige noot, die het parfum opnieuw een zachte en zeer vrouwelijke toets geeft.

Het doel van alle parfums van Elie Saab is dat de geuren zich tegen de huid van een vrouw nestelen als een exclusieve haute couture jurk, die haar individuele schoonheid perfect tot uitdrukking brengt.

Kopnoten:
Mandarijn
Ylang Ylang
Hartnoten:
Indiase-jasmijn-sambac-absolue
Gardenia
Tuberoos
Basisnoten:
Patchoeli
muskus
hout
Amber
Parfumeur:
Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten