Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elie Saab Girl of Now boeit met een zoet-bloemige Sillage. Dominique Ropion en Sophie Labbé zijn erin geslaagd een geurhulde te creëren voor de jonge vrouw van de 21e eeuw.

Een vrouw die zich niet houdt aan sociale conventies, die geniet van het leven, haar eigen weg gaat en geniet van het hier en nu.

Elie Saab Girl of Now goedkoop kopen

De geur +

Vrouwelijk, fris en bloemig - de geur van Elie Saab Girl of Now

De nieuwe vrouwengeur Elie Saab Girl of Now is ontwikkeld voor het meisje van vandaag. Het is een moderne interpretatie van een oosterse geur met bloemencomponenten. De pittige topnoten geven het een zekere lichtheid, terwijl romige en nootachtige noten bijdragen aan een verleidelijke en rijke, luxueuze geur.

Het parfum opent met mandarijnen en peren die er heel fris en jeugdig uitzien. Daarnaast zijn er pistachenoten, die al een exotischer toets spuiten. Aan de hartnoten worden dan zoete amandelen toegevoegd. Ze worden aangevuld met oranjebloesems en magnolia's. De basis vervolgt en versterkt het amandelaroma. Het wordt afgerond met tonkabonen, kasjmier en patchouli. Het is een zoet, licht suikerachtig mengsel dat ideaal is voor dagelijks gebruik.

Niet alleen tieners zullen enthousiast zijn over de ongecompliceerde en romantische compositie. Het is iets lichter dan de typische gastronomische geuren en behoudt zijn fruitige en bloemige eigenschappen. Toch heeft het meer karakter, overvloed en een lange levensduur dan veel andere 'meisjesgeuren'. De witte bloemen in het hart van de parfumcompositie zijn niet te veel in het midden, maar versmelten met alle andere noten. Voor een nog intensere geurbeleving zijn er geschikte lichaamsverzorgingsproducten die de Eau de Parfum Spray aanvullen.

Kopnoten:
Peer
Mandarijn
geroosterde pistache
Hartnoten:
sinaasappelbloesem-absolue
Magnolia
Amandel
Basisnoten:
Patchoeli
Tonkaboon
cashmeran
amandelmelk
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Elie Saab Girl of Now in vergelijking met de SRP