Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

16 121
toepassen
vandaag tot-60%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elie Saab Girl of Now betovert met een zoet-bloemige sillage. Dominique Ropion en Sophie Labbé hebben een geur gecreëerd die een eerbetoon is aan de jonge vrouw van de 21e eeuw.

Een vrouw die zich niet houdt aan sociale conventies, plezier heeft in het leven, haar eigen weg gaat en geniet van het hier en nu.

Elie Saab Girl of Now goedkoop kopen

De geur +

Vrouwelijk, fris en bloemig - de geur van Elie Saab Girl of Now

De nieuwe vrouwengeur Elie Saab Girl of Now is ontwikkeld voor het meisje van nu. Het is een moderne interpretatie van een oriëntaalse geur met bloemige componenten. De sprankelende topnoten geven het een zekere lichtheid, terwijl romige en nootachtige noten bijdragen aan een verleidelijke en rijke, luxueuze geur.

Het parfum opent met mandarijn en peer, die zeer fris en jeugdig zijn. Deze worden vergezeld door pistache, die al een meer exotische smaak uitstraalt. Zoete amandelen worden toegevoegd in de hartnoten. Ze worden aangevuld door oranjebloesem en magnolia. De basis gaat verder en intensiveert de amandelsmaak. Het wordt afgerond met tonkabonen, kasjmier en patchoeli. Het is een zoete, licht suikerachtige melange die ideaal is om elke dag te dragen.

Deze ongecompliceerde en romantische samenstelling zal niet alleen tieners aanspreken. Het is iets lichter dan typische gourmandgeuren en behoudt zijn fruitige en bloemige trekjes. Toch heeft het meer karakter, volheid en levensduur dan veel andere 'meisjesgeuren'. De witte bloemen in het hart van de parfumcompositie staan niet te veel in het middelpunt, maar vermengen zich met alle andere noten. Voor een nog intensere geurbeleving zijn er bijpassende lichaamsverzorgingsproducten als aanvulling op de eau de parfum spray.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Elie Saab Girl of Now in vergelijking met de SRP