Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

15 121
toepassen
vandaag tot-57%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elie Saab Le Parfum in White

De geur +

Genade en zuiverheid, vertaald in geuren

Het haute couture parfum Elie Saab Le Parfum in White combineert gratie, frisheid en levensvreugde in een unieke vrouwengeur. Kostbaar witte geur akkoorden zijn de olfactorische reflectie van perfecte, delicate zuiverheid en vrouwelijke elegantie. Elie Saab vervolledigt zijn betoverende bruidsjurk collectie uit het voorjaar van 2018 met dit parfum dat in geen geval onderdoet voor de verfijning en het drijfvermogen van de prachtige gewaden. De samenstelling van het artistieke parfum vervaagt de gradaties van de geurpiramide in elkaar. De geuren versmelten, wisselen elkaar af, domineren en verdwijnen zachtjes naar de achtergrond.

Een dauwige, stralend witte oranje bloesem zet de toon, betoverend geurende jasmijn zet onmiddellijk de toon en vervolledigt het witte bloemenakkoord. Een accent van sappig rood fruit geeft het parfum een levendige, zorgeloze frisheid. Delicaat zoete bosgeur van patchoeli vormt een elegant kader vol karakter, waarin de delicate witte bloemen nog expressiever schijnen. Witte muskus en wit amber lokken met verleidelijk zachte, balsamicozoete en warme nuances.

Elie Saab Le Parfum in White is een glamoureuze luxe geur met heldere, pure geuren. Het parfum ontwikkelt zijn fascinerende effect niet alleen op de mooiste dag van het leven.

Kopnoten:
rode vruchten
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
Jasmijn
Basisnoten:
Patchoeli
witte muskus
witte amber
Parfumeur:
Francis Kurkdjian, Jérôme Di Marino
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten