Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

15 121
toepassen
vandaag tot-59%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elie Saab Le Parfum Essentiel

De geur +

Elie Saab Le Parfum Essentiel : Zuivere vrouwelijkheid in haar zuiverste essentie

Met Elie Saab Le Parfum Essentiel (2020) heeft het Libanese luxelabel Elie Saab een verslavende herinterpretatie van zijn Le Parfum uit 2011 uitgebracht. Deze geur, gepresenteerd in een roségouden Baccarat-flacon, belichaamt delicate vrouwelijkheid en verfijning. Het verleidelijke boeket van mandarijnnuances, neroli en geurige gardenia, verstrengeld met cederhout, herinterpreteert de oorspronkelijke geur van het karakteristieke Elie Saab parfum: als een geur voor een vrouw die weet wat belangrijk is in het leven. Ze ontsnapt aan de drukte van de stad om haar wortels in schoonheid te ontdekken.

Elie Saab Le Parfum Essentiel opent zoet en harmonieus. Een gardeniabloesem, de kwintessens van vrouwelijkheid, bloeit in het stralende licht van de eerste mandarijnakkoorden, vergezeld door geurige neroli. Zacht cederhout benadrukt de sensualiteit van deze akkoorden.

Elie Saab Le Parfum Essentiel is lichter en zoeter dan het originele Le Parfum. Dit speelde met patchoeli, rozenhoning en cederhout, waardoor het krachtiger en zoeter werd. De delicate, bloemige chypre geur Elie Saab Le Parfum Essentiel met een sensuele mandarijnnoot is een charmante potpourri van fruit, bloemen en houtachtige akkoorden. Het belichaamt pure romantiek, die ook wordt benadrukt door de neroli. De heerlijke aroma's van de Aziatische bittere sinaasappel neroli hebben een stimulerend en verzachtend effect. Samen met de bloemige gardenia creëren ze een bedwelmend verleidelijke geur.

Kopnoten:
Mandarijn
Neroli
Hartnoten:
Gardenia
Basisnoten:
Cederhout
Parfumeur:
Maïa Lernout
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten