Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

18 121
toepassen
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elie Saab Le Parfum Bridal

De geur +

Elie Saab Le Parfum Bridal: Een romantische geur voor vrouwe

Elie Saab Le Parfum Bridal is een eau de parfum uit 2023 met een betoverende geur die als een sluier van kant in de lucht lijkt te zweven, helder en duidelijk, maar ook verleidelijk en complex. Intense bloemennoten worden afgewisseld met lichtgevende momenten van ambrette en warme, romige vanille. Een heerlijke mandarijn zorgt samen met oranjebloesem en neroli voor fruitig-bloemige akkoorden in de topnoot. Deze gaan naadloos over in de hartnoten van gardenia en ylang-ylang, die zowel poederachtige als bloemige akkoorden uitademen. Vanille maakt de geur warm en verleidelijk en geeft het diepte en allure. De basisnoot van amber, benzoë en musk brengt houtachtige en licht dierlijke noten in de geur.

De flacon van Elie Saab Le Parfum Bridal heeft, net als de geur zelf, een fascinerend samenspel van delicaat kant dat op de flacon is gedrukt. Het flaconontwerp trekt daarmee een parallel met de uitzonderlijk elegante trouwjurken van de Libanese modeontwerper, waarin sierlijk kant de hoofdrol speelt. De print toont delicate bloesems, hetzelfde motief dat vaak trouwjurken siert, en slaat tegelijkertijd een brug naar de weelderige bloemennoten van het parfum. De flacon heeft een veelhoekige vorm die robuust en toch elegant is. De dop is zacht beige en harmonieert met de kleur van de vloeistof en het etiket. Dit ontwerp verenigt de kenmerken van het parfum, dat sterk en toch delicaat is, harmonieus en toch gevarieerd.

Aurélien Guichards weg naar de parfumerie begon al vroeg: zijn vader was een beroemde parfumeur en zijn grootouders kweekten rozen, jasmijn en verbena voor de parfumproductie in Grasse. Gesprekken over geuren waren dan ook aan de orde van de dag in het huishouden van Guichard. Hoewel Aurélien Guichard ook de keerzijden en uitdagingen van dit ambacht leerde kennen, besloot hij dit pad te volgen. Zijn prachtige creaties zoals Elie Saab Le Parfum Bridal of Narciso by Narciso Rodriguez zijn geliefd bij vrouwen over de hele wereld.

In de reclamefilm en op de foto's zien we het Franse model Joséphine Le Tutour in een kanten bruidsjurk met een lange sluier en extravagante kanten hoofdtooi. Elegant en sterk tegelijk, belichaamt ze een moderne vrouw die boeit met haar heldere schoonheid en natuurlijkheid. De zon trekt schaduwen op het lichaam van het model, die doen denken aan het kant en de buitengewone geur van Elie Saab Le Parfum Bridal.

Kopnoten:
Mandarijn
Neroli
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
Gardenia
vanille
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
Benzoë
muskus
Parfumeur:
Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten