Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Diesel Fuel for Life Femme

uitverkocht producten +

De geur +

Diesel Brandstof voor Life Femme - fruitig, bloemig, vrouwelijk en zeer levendig

Of een parfum echt de "brandstof voor het leven" is, kunnen we beter buiten beschouwing laten. Uiteindelijk heeft de vrouwengeur Diesel Fuel for Life Femme toch wel een ironische toets als het gaat om de naamgeving. Het is echter duidelijk dat een parfum een beslissende bijdrage kan leveren om je levendiger, aantrekkelijker en niet in de laatste plaats wenselijker te voelen. Deze fascinerende geur slaagt zeker.

Het is duidelijk in de fruitige, bloemige categorie, uiterst fris en vooral vrouwelijk op een zeer verleidelijke manier. In de topnoot ontmoeten mandarijn en roze peper elkaar in een geraffineerd arrangement. Het principe gaat dan verder in de hartnoot. Hier ontmoeten jasmijn en zwarte bes elkaar, verrijkt met een vleugje nootmuskaat. In de basisnoot komen muskus en patchoeli, eikenmos en vetiver eindelijk samen. Het is bijna voor de hand liggend dat deze combinaties altijd niet alleen een zeer sensuele, maar ook heel spannende geurervaring bieden. Spannend en in de beste zin vrouwelijk.

Diesel Brandstof voor Life Femme sproeit met leven. Vanuit dit oogpunt kan het parfum zijn minder brandstof, maar eerder een uitbundige toewijding aan het leven - en om het ten volle te genieten.

Kopnoten:
Mandarijn
Roze Peper
Hartnoten:
Jasmijn
Basisnoten:
Patchoeli
Vetiver
Parfumeur:
Annick Ménardo, Jacques Cavallier-Belletrud, Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-52%1