Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Collistar Profumo di Armonia

uitverkocht producten +

De geur +

Collistar Profumo di Armonia Harmonie in de vorm van een fles

Sereniteit, dat is wat de vrouwengeur Collistar Profumo di Armonia verondersteld wordt te verspreiden. Het parfum is gelanceerd in 2014 en richt zich op vrouwen die jong van hart zijn gebleven en hun vrouwelijkheid op een meer speelse en elegante manier willen benadrukken.

Collistar Profumo di Armonia Boeit met een poederachtige en verleidelijke zoete sillage, samengesteld uit geselecteerde tonen van sinaasappels en bergamot, verfijnd door viooltje, roos en iris en afgerond met amandel, vanille en witte muskus. De geur wordt dus Collistar Profumo di Armonia eerst verwelkomd door een ongelooflijk fruitig hoofd, dat opgaat in een betoverend en bloemig hart. Het einde wordt bepaald door aardse en kruidige noten, die de edele parfum iets ongelooflijk individueels geven, waardoor je niet alleen meer wilt - maar ook een hoge herkenningswaarde heeft.

Maar het resultaat is niet alleen een zeer harmonieus, sensueel en sereen kuilvoer dat zorgt voor innerlijke rust. heeft ook Collistar Profumo di Armonia iets magisch in zich dat in staat is om blijvend te betoveren. Collistar Profumo di Armonia maakt deel uit van de Benessere Collectie, die naast harmonie ook een geurend gezicht geeft aan zaken als energie, sensualiteit, dromen en vreugde.

Kopnoten:
Sinaasappel
Bergamot
Hartnoten:
Iris
Viooltje
Roos
Basisnoten:
Amandel
vanille
witte muskus
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 62
toepassen