Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Collistar Acqua Wood

De geur +

Karakteristiek en onweerstaanbaar

Collistar Acqua Wood is pure aantrekkingskracht. Het kruid van de mediterrane bossen gecombineerd met de frisheid en de kracht van het water. Een ongewone, inspirerende geur die in je geheugen zal blijven hangen.

In de topnoot presenteren fruitige warme bergamot, intens vers citroenblad en sprankelende zwarte peper zich op een pittige, verfrissende manier. In de hartnoot zorgen de kruidige aromatische muskaatsalie, de verfrissende lavendel, het houtachtige, aardse labdanum en de balsamico ambrox voor een heus vuurwerk van intensiteit en volheid. Edel cederhout, fluweelzachte sandelhout, rokerig-zoet guaiac hout en bitter-zoete muskus zorgen voor een verleidelijke elegantie in de basisnoot.

Exotisch en gedurfd, het doet Collistar Acqua Wood denken aan fris, sprankelend water in een mediterraan, kruidig geurend bos. Deze ongewone geursamenstelling boeit en blijft in het geheugen gegrift. Krachtig, warm en vol van volheid, met een snuifje vrijheid en avontuur, Collistar Acqua Wood elegantie en mannelijkheid versmelten. Volledig nieuw en toch origineel, de contrasten in deze geur verenigen zich op een onnavolgbare manier. Onderscheidend en verleidelijk, met een vleugje oosterse flair, is Collistar Acqua Wood een openbaring die het mysterieuze en krachtige op een discrete en toch duurzame manier benadrukt en ruimte laat voor fantasie. Een geur die onweerstaanbaar boeiend is.

Kopnoten:
Bergamot
citroenblad
Zwarte Peper
Hartnoten:
Scharlei
Lavendel
Labdanum
ambrox
Basisnoten:
Cederhout
Sandelhout
Guajakhout
muskus
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 62
toepassen