Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 62
toepassen
vandaag tot-48%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Collistar Acqua Wood

uitverkocht producten +

De geur +

Karakteristiek en onweerstaanbaar

Collistar Acqua Wood is pure aantrekkingskracht. De smaak van mediterrane bossen wordt gecombineerd met de frisheid en kracht van water. Een ongewone, inspirerende geur die in het geheugen blijft hangen.

In de topnoot presenteren fruitige, warme bergamot, intens fris citroenblad en sprankelende zwarte peper zich op een pittige, verfrissende manier. In de hartnoot creëren kruidig-aromatische salie, verfrissende lavendel, houtachtige labdanum en balsamico ambrox een waar vuurwerk van intensiteit en volheid. Nobel cederhout, fluweelzacht sandelhout, rokerig-zoet guaiac-hout en zuurzoete musk zorgen voor een vleugje verleidelijke elegantie in de basisnoot.

Exotisch en gedurfd, Collistar Acqua Wood doet denken aan fris, sprankelend water in een mediterraan, kruidig geurend bos. Deze ongewone geurcompositie betovert en blijft in het geheugen hangen. Krachtig, warm en vol, met een vleugje vrijheid en avontuur, combineert Collistar Acqua Wood elegantie en mannelijkheid. Volledig nieuw en toch origineel, de contrasten in deze geur verenigen zich op onnavolgbare wijze. Opvallend en verleidelijk, met een vleugje oriëntaalse flair, Collistar Acqua Wood is een openbaring die het mysterieuze en krachtige benadrukt op een subtiele maar duurzame manier, terwijl het ruimte laat voor fantasie. Een geur die een onweerstaanbare betovering uitspreekt.

Kopnoten:
Bergamot
citroenblad
Zwarte Peper
Hartnoten:
Scharlei
Lavendel
Labdanum
ambrox
Basisnoten:
Cederhout
Sandelhout
Guajakhout
muskus
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten