Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Collistar Profumo di Energia

De geur +

Collistar Profumo di Energia: Een sprankelend-fris plonsparfum van Olivier Cresp voor vitaliserende wellnessrituelen

Levendig helder en sprankelend: zo presenteert het Splash parfum Collistar Profumo Di Energia zich. Het verfrissende arrangement van het wellnesslabel Collistar is een eerbetoon aan de citrusboomgaarden van Italië: de topnoot ademt Calabrische bergamot, omlijst door fijne sinaasappeltonen, zoete mandarijn en pittige petitgrain. De fijne sorbet ontmoet een stralend hart van witte jasmijn en frisse fresia. Sensuele, milde noten van cederhout en muskus geven de Collistar Profumo di Energia een aromatische boventoon.

The Body Aromatic Water 2018 is samengesteld door niemand minder dan Olivier Cresp, een meesterparfumeur uit Grasse in het zuiden van Frankrijk die opgroeide omringd door fijne geuren omdat zijn familie handelde in parfumgrondstoffen. Cresp besloot in New York te gaan studeren om naar Frankrijk terug te keren en te componeren voor De Laire en Quest. Sinds 1992 werkt hij voor Firmenich, alsook voor zijn vintage label Akro. Cresp heeft talrijke prijzen gewonnen. In 2018, toen hij Collistar Profumo di Energia ontwierp, kende de Fragrance Foundation hem de Lifetime Achievement Award toe. Authentiek en minimalistisch: zo omschrijft Olivier Cresp zijn geuren, zoals het bloemig-sensuele La Vaniglia, dat hij in 2018 creëerde voor Collistar. De componist van Thierry Mugler Angel (1992), Lacoste Pour Femme (2003), Nina Ricci Nina (2006) en Femme Rochas (2013) geeft de voorkeur aan heldere arrangementen waarvan de ingrediënten samenkomen als de bloemen en vruchten van een tuin.

Cresp's citrusfrisse Collistar Profumo di Energia, een wellnessgeur die ook verkrijgbaar is als luxueuze bodygel en douchegel, straalt een complexiteit van aroma's uit die men gewoonlijk alleen in dure high-end parfums aantreft. Waarom stelt de geurenlegende Cresp zulke lichte spettergeuren samen die ook dienst doen als bodyspray en kameraromatisatie? Zelfs als kind, herinnert hij zich, had hij in plaats van een verhaaltje voor het slapengaan, geurceremonies met vers geoogste bloesems en zomerbloemen. Zo begon Cresp op achtjarige leeftijd zijn eigen geuren samen te stellen, geïnspireerd door zijn inheemse wereld van aroma's. Energy Wellbeing, Collistar 's campagne voor welzijn, energie en vitaliteit, inspireerde hem tot zijn olfactorische bijdrage.

Collistar -oprichtster Daniela Sacerdote, die het traditionele merk in 1983 nieuw leven inblies met verfijnde geuren en cosmetica, staat voor compromisloze uitmuntendheid, ook op het gebied van flacondesign. Ze presenteert haar spetterende parfumcollectie in slanke, mooie cilindrische flacons waarvan het transparante lichaam hun luxueuze textuur onthult. Op Collistar Profumo di Energia is het een stralend goudgeel, in overeenstemming met de levendige, zonnige noten van het parfum. Op het lichaam verstoven, verbant het stress en vermoeidheid in een oogwenk en geeft het een intens gevoel van frisheid.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Sinaasappel
Mandarijn
Petitgrain
Hartnoten:
Jasmijn
Freesia
Basisnoten:
Cederhout
muskus
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2018
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

8 62
toepassen
vandaag tot-44%1