Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Clarins Joli Rouge serie is de belangrijkste collectie klassieke lippenstiften van het Franse cosmeticabedrijf Clarins. Vertaald betekent Joli Rouge 'mooi rood', ook al beslaat het kleurenspectrum natuurlijk alle tonen. Clarins staat bekend om het gebruik van natuurlijke, plantaardige actieve ingrediënten en is nu wereldwijd in trek als producent van huidverzorgingsproducten. Maar decoratieve cosmetica van Clarins bevatten ook waardevolle plantenextracten.
Dit maakt de lippenstiften een goede keuze voor vrouwen die gevoelig zijn voor verschillende additieven of die de neiging hebben om droge en gestresste lippen te hebben. De toevoeging Tenue Hydratation geeft al het hydraterende karakter van de lippenkleuren aan. De Clarins Joli Rouge serie is zo populair dat deze in 2015 weer op de markt werd gebracht met nieuwe, trendy kleuren en een goudkleurige in plaats van zilverkleurige verpakking. U kunt dus kiezen uit klassiekers en nieuwigheden zoals u dat wilt.
De romige textuur van Clarins Joli Rouge heeft een intensieve kleurbriljantie en een goed dekkend vermogen. Ze maakt een satijnen afwerking die zeer flatteus is. Kleine rimpels en lijntjes worden niet benadrukt, maar verborgen. Rijke manog-korrelolie en een biologisch bronextract dienen als vochtinbrengende crème. Queller is een plant die aan de kust groeit en daardoor een uitstekend waterreservoir is. In de huid helpt het ook om de vochtmechanismen te stimuleren. De olie die uit de kern van de mango wordt gewonnen, zit ook in veel lippenbalsems. Het vermindert vochtverlies en kalmeert droogte en gevoelens van spanning. Dankzij de combinatie van actieve ingrediënten voelen de lippen glad aan en worden ze duurzaam verzorgd. De Clarins Joli Rouge duurt tot zes uur en voelt bijzonder comfortabel om te dragen.
Omdat de lippen gehydrateerd blijven, houdt de kleur ook beter vast en zet zich niet vast in rimpels. Het resultaat is egaal en mooi. Vooral met de donkerdere tinten van Clarins Joli Rouge kan natuurlijk vooraf een geschikte lipliner worden aangebracht om exacte contouren te verkrijgen. Een extra lipgloss kan ook gebruikt worden voor een intensievere glans. Maar de Clarins Joli Rouge lippenstiften zorgen ook solo voor een geweldig kleurresultaat.

Het design

Clarins Joli Rouge lippenstiften zijn verkrijgbaar in twee varianten. De klassieke nuances hebben een zilverkleurige verpakking, terwijl de nieuwe kleuren van het seizoen 2015 nu goudkleurige mouwen hebben. Deze zijn typisch ontworpen als andere lippenstiften en houden de kleur hygiënisch schoon en veilig tegen het afbreken of vlekken in de cosmetische zak. Op de bovenkant van het deksel van de Clarins Joli Rouge lippenstiften is een kleine inkeping te zien, wat het ontwerp een zekere verfijning geeft. Aan de onderzijde is de kleurnuance te zien, zowel in kleur als met het bijbehorende nummer en de aanduiding. De letters van Clarins zijn discreet reliëf op de basis en op de lippenstift zelf.

Het assortiment

Briljante kleur en hydraterende verzorging worden gecombineerd in Clarins Joli Rouge lippenstiften. De satijnen afwerking is zeer vleiend en zet de lippen in scène. Of het nu rosé, rood, bruin of bessen zijn, er zijn vele kleurvariaties om uit te kiezen. Ze bevatten allemaal een biologisch extract van Queller. De plant staat bekend om zijn vermogen om vocht op te slaan. De verzorging wordt aangevuld met mangaanolie. De nuances van de Clarins Joli Rouge 2015 editie hebben een gouden hoes in een elegant ontwerp, terwijl de klassieke collectie zilver is. De hoogwaardige ingrediënten zijn echter voor alle kleuren gelijk.
Het typische rood van het Franse merk is opgenomen in de Clarins Joli Rouge Tenue Hydratation 716 Rouge Clarins of de Tenue Hydratation 2015 - 742 Joli Rouge. Een zeer helder en helder rood als de bloemen van een papaver is Clarins Joli Rouge 734 Poppy Red. De klassieke kersenrood is opgenomen als Tenue Hydratation 2015 - 743 kersenrood. Het rood van Clarins Joli Rouge 719 Hibiscus is iets rozer maar net zo glamoureus. Tenue Hydratation 2015 - 741 Red Orange is veel oranjeer maar nog steeds helder. Een donkerdere rozerood combinatie is Clarins Joli Rouge 732 Grenadine of Tenue Hydratation 2015 - 732 Grenadine. Nog donkerder is het baksteenrood van Clarins Joli Rouge 729 Red Terra.
Een helderder roze is Clarins Joli Rouge 702 Rose Sorbet, terwijl Clarins Joli Rouge 707 Petal Pink of Tenue Hydratation 2015 - 707 Petal Pink is een klassieke baby roze. De toon Clarins Joli Rouge 735 Baby Pink is iets helderder dan Barbie Pink, waarbij Tenue Hydratation 2015 - 749 Bubble Gum Pink een nog intensere en donkerdere variant is. Een melkachtige variëteit is Clarins Joli Rouge 730 Rozebloesem, net als Tenue Hydratation 2015 - 747 Rosy Nude is een natuurlijk ogende roze. Iets rozeer en helderder is Clarins Joli Rouge 712 Baby Rose.
De roos van Clarins Joli Rouge 709 Rose Poupée heeft paarse ondertonen, terwijl Clarins Joli Rouge 715 Rose Candy, vergelijkbaar met Tenue Hydratation 2015 - 715 Candy Rose, een oude roos is. Een beige variant is Tenue Hydratation 2015 - 751 Tea Rose. De kleur Clarins Joli Rouge 722 Rose Lilas is een paars oud roze dat koeler is, net als de nieuwe interpretatie Tenue Hydratation 2015 - 750 Lilac Pink. Een warmere interpretatie is Clarins Joli Rouge 726 Heather Pink, vergelijkbaar met Tenue Hydratation 2015 - 748 Delicious Pink. Met Clarins Joli Rouge 731 Rose Berry en Tenue Hydratation 2015 - 731 Rose Berry, is er een medium donkere, gedempte Rosaton die ziet er zeer elegant en volwassen.
Een exotisch roze is te vinden in Clarins Joli Rouge 713 Rose India. Met Clarins Joli Rouge 723 Framboos en Tenue Hydratation 2015 - 723 Framboos is er ook een heldere framboos roze, terwijl Tenue Hydratation 2015 - 713 Hot Pink is magenta ondanks de naam. De Joli Rouge is ook verkrijgbaar in verschillende bessenkleuren, waarbij Clarins Joli Rouge 700 Cèdre Rouge zich laat inspireren door Cassis. De pruimrood van Clarins Joli Rouge 717 Prunissime is ook donkerder, waarbij Clarins Joli Rouge 738 Royal Plum of Tenue Hydratation 2015 - 738 Royal Plum de donkerste toon van de Joli Rogue collectie is. Deze zijn tamelijk bruin en roodachtig, maar Tenue Hydratation 2015 - 744 Soft Plum is paars. Een lichter alternatief is Clarins Joli Rouge 736 Pink Camelia.
De Nuance Clarins Joli Rouge 701 Orange Fizz of Tenue Hydratation 2015 - 701 Orange Fizz is een klassieke oranje, terwijl 711 Papaye of Tenue Hydratation 2015 - 711 Papaya is een lichtere papaja schaduw. Clarins Joli Rouge 705 Pèche de Vigne is veel gedempter en heeft een hoog roséaandeel. De Tenue Hydratation 2015 - 740 helder koraal heeft een heldere koraaltint.
Wat de bruine naaktinten betreft, is er de Clarins Joli Rouge 703 Pain d'épice, die zijn naam te danken heeft aan ontbijtkoekkoekjes. Het is dus een medium nudetone, die er zeer flatteus uitziet dankzij zijn satijnen afwerking. Helder en ook geïnspireerd door knabbelen is de klei Clarins Joli Rouge Tenue Hydratation 2015 - 745 Pink Praline. Een donkerder roze met beige is Tenue Hydratation 2015 - 753 Roze Gember. Middelbruin met roze tinten is Clarins Joli Rouge 708 Rose des Sables, vergelijkbaar met de nieuwe Tenue Hydratation 2015 - 746 Tender Nude. Als u op zoek bent naar rozenhout, vindt u het bij de Tenue Hydratation 2015 - 752 Rozenhout. Het beige van Clarins Joli Rouge 718 Noisette is veel koeler. Een zeer donkerbruin met een roodachtige ondertoon is Clarins Joli Rouge 728 Fig Brown, terwijl het bruinroze van 733 Fig is geïnspireerd door het interieur van de vijg. Net als kaneel combineren Clarins Joli Rouge 737 kruidige kaneel en Tenue Hydratation 2015 - 737 kruidige kaneel bruin, oranje en rood.
Of het nu zilver of goud is, de Clarins Joli Rouge collectie biedt de perfecte lippenkleuring met voedende extra's voor elke dame.