Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Blumarine Anna

uitverkocht producten +

De geur +

Een romantische geur vol vrouwelijkheid

Blumarine Anna is een parfum waarvan de parfumcompositie volledig gewijd is aan vrouwelijkheid. Zelfbewuste en moderne vrouwen vinden hun persoonlijke accessoire in deze geur, die zich uit in romantische geurcomposities in combinatie met verfrissende componenten die passen bij een moderne levensstijl. Vrouwen dragen deze geur om hun vrouwelijke uitstraling te benadrukken en zo hun zelfvertrouwen te versterken.

De topnoot is gemaakt van de noten van perzik, appel en watervruchten. Ze geven Blumarine Anna een frisheid waar elke vrouw zich prettig bij voelt. De bloemige hartnoot van de geur onderstreept de vrouwelijkheid. De geur van de betoverende magnolia samen met de zachtheid van de pioenroos en de romantiek van de roos zorgen voor een onvergetelijke geurbeleving, die in combinatie met de heerlijke jasmijnnoot ongeëvenaard is. De basisnoot, die bestaat uit essences van edele kasjmier, sandelhout, muskus en vanille, geeft Blumarine Anna een betoverende noot, terwijl de vanille met zijn zoete geur de samenstelling perfect aanvult.

Deze unieke mix van essences Anna valt op tussen de vele geuren, waardoor de Blumarine drager Anna een individuele geurbeleving krijgt die ook indruk maakt op haar omgeving en haar zelfvertrouwen versterkt.

Kopnoten:
Appel
Perzik
watervruchten
Hartnoten:
Jasmijn
Magnolia
Pinksterroos
Roos
Basisnoten:
cashmeran
muskus
Sandelhout
vanille
Parfumeur:
Alexandra Carlin, Maurice Roucel
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten