Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-29%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Blumarine Let You Love Me

De geur +

Het parfum Blumarine Let You Love Me: betoverend sensueel en ultra-vrouwelijk.

Een nieuwe fascinerende trend in vrouwengeuren wordt vertegenwoordigd door Blumarine Let You Love Me. De Eau de Parfum Spray behoort tot de oosterse geurenfamilie en wordt gekenmerkt door zijn bloemig-poederlijke kruid. Het betovert en verleidt - de uitnodiging tot liefde kan niet worden genegeerd (zoals de geurnaam zegt: "Ik laat je van me houden!"). De geurstaart van Blumarine Let You Love Me spreekt voorbijgangers aan die de erotische toets niet snel zullen vergeten.

Dit wordt verzekerd door de nobele ingrediënten van het parfum, die al worden waargenomen in de boeiende topnoot: Kruidige zwarte peper kruidt de bedwelmende lavendel. Een zeer vrouwelijk element wordt geïntroduceerd door Ylang-Ylang, dat zoet en bijzonder bloemig ruikt. Vitaliteit en sensualiteit worden gestimuleerd, de sterke afrodiserende werking is onweerstaanbaar - Blumarine Let You Love Me is pure erotiek! In het hart schijnen Bourbon-roos geraniums en sinaasappelbloesems, versterkt door mugane-aromatische moleculen. De basis van sensuele patchoeli, amber en leerachtige houtachtige facetten van de geurmolecule Lorenox en warme vanille maken de vrouwelijke geurcompositie compleet.

Duurzaamheid en kuilvoer van Blumarine Let You Love Me zijn bovengemiddeld. Gepassioneerde vrouwen wikkelen zich in deze verleidelijke geur in alle seizoenen.

Kopnoten:
Zwarte Peper
Lavendel
Ylang Ylang
Hartnoten:
Bourbon-rozegeranium
Sinaasappelbloesem
mugane
Basisnoten:
Patchoeli
lorenox
vanille
Parfumeur:
Véronique Nyberg, Violaine Collas, Mane
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten