Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Blumarine B. Blumarine

De geur +

Een modieuze en romantische geur

Blumarine B. Blumarine is een melange van roze en witte bloemen, fruitig en bloemig tegelijk. De geur van het Italiaanse modelabel, die in april 2019 wordt gelanceerd, is een eerbetoon aan de Blumarine-jurk. De levendige kleuren, vloeiende stoffen, bloempatronen en vrouwelijke vormen belichamen lichtheid en joie de vivre. De Parijse parfumeur Marie Salamagne stelde haar geur Blumarine B. Blumarine samen om net zo delicaat, sensueel en vol leven te zijn.

Het parfum opent met roze grapefruit, peer en zwarte bes. Meiroos, jasmijn en passiebloem vormen het hart van de geur, gevolgd door een sensueel bed van sandelhout, cederhout en muskus.

De vrouwelijke formule van Blumarine B. Blumarine is extreem expressief. Het sleutelelement is de meiroos, wiens pracht en schoonheid de inspiratie vormen voor de vrouwelijkheid en energie van de Blumarine creaties. Geïnspireerd door de Italiaanse Adriatische Zee en het blauw van de lucht, richtte Anna Molinari in 1977 haar modelabel op in Capri. De speelse looks van Blumarine worden gekenmerkt door chiffondetails, parelapplicaties en bloemmotieven. De modelijnen van het huis spreken vrouwen van alle stijlen aan: van Miss Blumarine en Blumarine Folies tot de klassieke Anna Molinari collectie. Blumarine B. Net als Molinari's collecties staat Blumarine voor elegantie, romantiek en het zorgeloze dolce vita. Deze geur is perfect voor de romantische en sterke vrouw van nu!

Kopnoten:
pinke grapefruit
Zware Aalbessen
Peer
Hartnoten:
centifolia
Jasmijn
passiebloem
Basisnoten:
Cederhout
Sandelhout
muskus
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten