Geen resultaten resultaat: resultaten:

Biotherm Eau Relax

De geur +

Biotherm Eau Relax, de bloemig-vruchtbare geur voor vrouwen

Het dagelijkse leven de rug toekeren en ontspannen met een druk op de knop? Biotherm Hiermee Eau Relax is het mogelijk. Een korte vakantie voor lichaam en geest. De frisheid en zachtheid van de geur laten u ontspannen en tegelijkertijd fit worden. Ontspannen en het dagelijkse leven even vergeten.

De geur begeleidt een stressvol dagelijks leven op kantoor en ook 's avonds bij de barbecue past het perfect. De geur voor de vrouw is geschikt voor dagelijks gebruik en geeft de drager een beetje tijd voor zichzelf. Ze kan wegzakken in de geur en de batterijen opladen om energiek door te gaan. De parfumeur Dominique Ropion heeft geweldig werk verricht met deze frisse, dagelijkse geur.

Eau Relax De Biotherm topnoot van bergamot, bittere sinaasappel en tea chord. De hartnoot is gebaseerd op kardemomolie, lelietjes van de vallei en jasmijn absoluut. De basis bestaat uit muskus, tonkaboon, vanille akkoorden en patchoeli-olie.

Het resultaat is een perfecte harmonie tussen fruitige, frisse en aardse houtsoorten, die tot rust komen. De geur van de Biotherm geur Eau Relax omhult de drager met warmte door de kruiden en houten ondertonen, waardoor een rustige basis ontstaat. De citrusnoten zijn fris en intens. Breng 's morgens aan en de geur zal u de hele dag door vergezellen.

Kopnoten
Sinaasappel
Hartnoten
Bergamot
Basisnoten
Kardemom

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
4 5260
toepassen
vandaag tot-34%