Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Biotherm Lait Solaire is het luxueuze zonverzorgingsassortiment met thermaal plankton en vitamine E van de gerenommeerde fabrikant van thermische planktoncosmetica Biotherm. De hoogwaardige Lait Solaire beschermt tegen de effecten van schadelijk zonlicht en verzorgt en hydrateert de huid intensief. Het ruikt heerlijk naar citroen, kan gemakkelijk worden verdeeld, wordt gemakkelijk geabsorbeerd en maakt zonnebaden een plezier. Dankzij de fotostabiele zonbeschermingsfactoren absorbeert Biotherm Lait Solaire al schadelijke UVB- en UVA-stralen op de huid.
Hoogwaardige vitamine E neutraliseert schadelijke vrije radicalen en voorkomt hun vorming. Mineraal thermisch plankton kalmeert en stabiliseert de geïrriteerde huid, die na het aanbrengen glad en beschermd aanvoelt. Biotherm Lait Solaire is de perfecte aanvulling op het brede assortiment huidreinigings- en verzorgingsproducten van Biotherm op basis van waardevol thermisch plankton.
Biotherm biedt innovatieve verzorgingsoplossingen voor elk huidtype, die een stralende teint en een gezonde huid beloven. De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot de jaren twintig van de vorige eeuw. Destijds ontdekte scheepsbioloog Jeanine Marissal diep in de Zuid-Franse Pyreneeën minerale thermale bronnen en stuitte hij op het natuurlijk groeiende thermische plankton. Meer dan 20 jaar lang deed hij onderzoek naar de fijne microflora van plankton, die verrassend veel lijkt op menselijke huidcellen en hun minerale zouten, suikers en eiwitten.
Dit maakt plankton niet alleen tot een zeer compatibele huidverzorgingsstof. Thermisch plankton versterkt ook de weerstand van de huid en heeft een huidverjongende werking. In 1952 patenteerde Marissal deze uitvinding en begon na biologische fermentatie zijn eerste crèmes te produceren onder de naam Biotherm. In 1970 nam L'Oréal het merk Biotherm over. Onder leiding van bioloog Lucien Aubert worden in Monaco nu biotherm-producten geproduceerd, die in 67 landen in 13.000 toonaangevende warenhuizen en parfumerieën worden verkocht. Producten als de Nutrisource Yeux crème en de Aquasource Superserum met thermaal water hebben Biotherm wereldwijd gevestigd.
Ook populair zijn de lichaamsverzorging crème Baume Corps Nutrition Intense en de handverzorging Biomains. Door intensief onderzoek en continue productontwikkeling past Biotherm haar lichaams- en zonverzorgingsproducten, reinigings-, anti-verouderings- en aanvullende verzorging optimaal aan de behoeften van de huid aan en biedt hen bescherming en voedingsstoffen. De Lait Solaire is de verdere ontwikkeling van de Biotherm zonnebrandcrème, die sinds de jaren zestig met succes op de markt is gebracht.
Biotherm is geïnspireerd op de legendarische Lait Corporel, die sinds 1972 op de markt is, bij de ontwikkeling van de nieuwe Lait Solaire. Degenen die vooral na en na het zonnebaden intensief voor de huid willen zorgen, kunnen bovendien de verzorgingsproducten van de After Sun serie en de Sun Vivo gezichtscrème gebruiken met een anti-verouderende werking. In tijden van weinig zon, de goed ruikende, thermische water-bevattende zelfbruinende gel Power Bronze pannen, verzorgt en verfrist. De basiszorg voor alle zonaanbidders, mannen en vrouwen, is de unisekserie Lait Solaire!

Het design

De lotions, crèmes en gel van de zonweringsserie Biotherm Solaire worden vers verpakt in warm gele buisjes en flesjes, verfijnd door een zilveren strook tussen de verpakking en het witte deksel. De belettering speelt met kleuren, lettergroottes en afstanden. De golf is vooral geëntroniseerd op productinformatie als Biotherm merklogo, deels in elegant zilveren glans, deels breder en effen wit. Vooral de informatie over de zonbeschermingsfactor is duidelijk.
Blauwe opschriften variëren tussen verder witte en zwarte opdrukken met zwarte cijfers in de witte doos. Het verpakkingsdesign van Biotherm Solaire is in zijn algemeenheid eenvoudig en toch zinvol te noemen. Handige dispenserkoppen en gebruiksvriendelijke buisdeksels zijn een praktisch extraatje.

Het assortiment

Binnen het Biotherm Solaire zonbeschermingsprogramma worden de huidverzorgingsproducten verdeeld in sprays, crèmes, lotions en gel. Zonnesprays zijn onder andere Brume Solaire Dry Touch SPF 30, Spuray Solaire Lactè UVA/UVB SPF 30 en Huile Solaire Soyeuse SPF 15, waarbij de specificaties voor de zonbeschermingsfactor geschikt zijn voor een zonovergoten huid of voor gevoelige huidtypen die bijzonder intensieve bescherming tegen schadelijke zonnestraling vereisen. Speciale UV-filters bevatten ook de Solaire Lactè UVA/UVB SPF 15 spray en Solaire Lactè UVA/UVB SPF 50 spray.
Een speciaal ingrediënt van alle lichaamssprays uit deze serie is een Mexoplex filtersysteem. Dit voorkomt huidnadelen door UV-licht, zelfs bij intensief zonlicht. Biotherm Solaire biedt ook zonbeschermende lotions met verschillende effecten. De bodylotion Lait Solaire Hydratant SPF 50 bevat, net als alle andere Hydratant Lotions, een thermische planktion en vitamine E voor een rijke huidverzorging. Minder zongevoelige huid is ook voldoende beschermd met Lait Solaire Hydratant SPF 15. Het assortiment Protectie Lotions omvat Lait Solaire Protection UVA/UVB SPF 30, Lait Solaire Protection UVA/UVB SPF 15, Lait Solaire Protection SPF 50 en Lait Solaire Hydratant SPF 30 en beschermt vrijwel elk huidtype tegen schadelijke UV-stralen met het speciale Mexoplex filtersysteem.
Om de zon ook bij veelvuldig contact met water te beschermen, omvat de Biotherm Solair serie de waterbestendige zonbeschermingsvloeistof Solaire Wet of Droge Huid SPF 30 en Fluide Solaire Wet of Droge Huid SPF 15 en de bodylotion Lait Solaire Protection UVA/UVB SPF 15 dient een half uur voor het zonnebaden te worden aangebracht zodat deze tijdig in de huid kan worden opgenomen. Lait Solaire Hydratant SPF 30, Lait Solaire Protection UVA/UVB SPF 30 en Lait Solaire Protection UVA/UVB SPF 50 bieden een hoge en zeer hoge zonwering van het lotionassortiment.
Bovendien beschermt Biotherm Solaire de huid van het gezicht met Solaire Dry Touch SPF 50, Solaire Anti-Age SPF 50, Solaire Dry Touch SPF 30, Solaire Anti-Age SPF 15 en Solaire Anti-Age SPF 30. Wilt u sneller bruinen dan met de zon, dan kunt u gebruik maken van de zelfbruinende gezichtsgel Aqua Jelly Autobronzante van Biotherm Solaire of de lichaamsgel Autobronzant Tonique.