Geen resultaten resultaat: resultaten:

Biotherm Eau d'Énergie

De geur +

Biotherm Eau d' Energie - de energieboost van de dag

Het parfum dat zich op de huid ontwikkelt bij gebruik van de producten van Biotherm Eau d? Énergie kan worden beschreven met een fruitige, frisse en overwegend bloemige perceptie. De verwerkte natuurlijke en puur plantaardige ingrediënten, die zowel bloemen als vruchten bevatten, ondersteunen deze geurbeleving. De noten in het hoofd van de verzorgende en vitaliserende stoffen zijn gebaseerd op de aroma's van sinaasappel en mandarijn. De Physalis en citroen creëren het verkwikkende en verkwikkende effect.

In de Biotherm Eau d? Énergie hart merk je de zoete geurende nuances van Jasmijn en rijpe abrikozen. De akkoorden van de cyclamen zijn fluweelzacht en delicaat en zacht. Bovendien is de prikkelende sensatie op de huid bijzonder stimulerend wanneer de aroma's van de vruchten, die met zonne-energie worden geladen, zich ontvouwen. De lichtjes wood en stimulerende finale vormt een succesvolle mix van cedar hout en muskusgeur in de Biothermische verzorgingscosmetica.

Again, de verscheidenheid aan natuurlijke ingrediënten en geuren die verwerkt en met elkaar gecombineerd worden is altijd zeer indrukwekkend. De kracht van de natuur, die vervat is in de plantaardige additieven, ontvouwt zich op de huid en wordt er door geabsorbeerd. De individuele producten in de Biotherm Eau d? Énergie lijn zijn niet alleen uitstekend aangepast aan een breed scala aan huidtypes, maar ook voor alledaagse huidverzorgingsprocedures. Of het nu na het douchen is, wanneer de huid veel vochtinbrengende stoffen nodig heeft of gewoon om zichzelf te verfrissen - de juiste producten kunnen worden geselecteerd voor alle lichaamsverzorgingssituaties. Synthetized op natuurlijke basis en zonder gezondheidsrisico's preservatieven en fixeermiddelen, deze natuurlijke componenten zijn uiterst gunstig voor de huid en hebben een ontspannend en stressverminderend effect.

Kopnoten
Sinaasappel
Mandarijn
Physalis
Citroen
Hartnoten
Abrikoos
Jasmijn
Cyclamen
Basisnoten
muskus
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Biotherm Eau d'Énergie met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Marne1997 van 23. september 2014
Zeer mooie verzorging

Deze bodymilk is echt fantastisch. Verzorgt prima en de huid voelt heerlijk aan. Trekt snel in en ruikt ook nog eens lekker. Zeer acceptabele prijs.

Commentaar Angatte van 20. juli 2014
verfrissend

Deze geur kan ik iedereen aanbevelen die houdt van frisse fruitige geuren, niet te zoet! Ruikt naar sinaasappel. Positief aanwezige geur!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
4 5260
toepassen
vandaag tot-36%