Geen resultaten resultaat: resultaten:

Biotherm L'Eau

De geur +

Biotherm L? Eau: een geur vol energie

De Lait Corporel, een verfrissend, voedend en verkwikkend lichaamsverzorgingsgamma van Biotherm, is legendarisch en fascinerend sinds de jaren 1970 met een onvergelijkbare en unieke geur. Fruitige en frisse aroma's van een droom van sinaasappelen boeien hier, die een geurige signatuur zijn geworden. Een handtekening die vandaag de dag als geen ander voor biothermische energie staat. Nu heeft het merk de populaire cultgeur opnieuw gelanceerd en iedereen betoverd met een geestig en gedurfd silage dat verrast met onverwachte tonen van gember en andere specerijen.

Hoewel deze geur, die uiteindelijk ook als parfum beschikbaar is, brengt toch herinneringen terug. Biotherms L. Eau is een modern en levendig eerbetoon aan het betoverende en unieke citroen Lait Corporel - en de nieuwste geurcreatie van het huis. Biotherm schijnt te hebben geluisterd naar de oproepen van klanten die lang gezocht hebben naar een parfum dat dicht bij de sensuele en verfrissende crème is.

With Biotherm L? Eau, deze oproepen zijn beantwoord: Hier speelt een aromatische geur karakter op de zintuigen met een frisse top noot van sinaasappel, mandarijn en bergamot, een energieke basis van cederhout en musk en een licht hart van freesia en gember, het creëren van een onvergetelijke prank - en het creëren van een parfum wisselspel.

Kopnoten
Sinaasappel
Mandarijn
Hartnoten
Bergamot
Freesia
Basisnoten
Cederhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
4 5260
toepassen
vandaag tot-36%