Geen resultaten resultaat: resultaten:

Biotherm Eau Pure

De geur +

Biotherm Eau Pure, de aquatische frisse vrouwengeur.

De lichaamsverzorging Biotherm geur Eau Pure is een bijzonder frisse vrouwengeur met een sensueel geurkarakter dat een verfrissende energie uitstraalt en betovert met zijn pure natuurlijkheid.

De combinatie van frisse en warme, sensuele noten geeft Biotherm Eau Pure een levendige vitaliteit die een bijzonder natuurlijke uitstraling uitstraalt. De verkwikkende geur Biotherm werd gecreëerd door parfumeur Nathalie Lorson en in 2008 op de markt gebracht.

De licht fruitige topnoot van kiwi, sprankelende limoen, rabarber en de delicate, verkwikkende aroma's van groene thee geven de geur zijn unieke frisheid en vitaliserende natuurlijkheid. De ontvouwende hartnoot van warme jasmijn, lotusbloesem en geurige Reseda benadrukt op fascinerende wijze de natuurlijke sensualiteit, die zijn hoogtepunt vindt in de basisnoot van muskus, amber, patchoeli en wamenhout. De betoverende mix van verkwikkende en warme, sensuele noten maakt de lichaamsverzorging geur een ervaring van aantrekkelijke natuurlijkheid en vitaliserende frisheid.

Andere geuren van het merk Biotherm zijn onder andere Biotherm Eau d'EnergieBiotherm Eau Pure , Biotherm Eau Vitaminee, Biotherm Eau de Paradis en de mannengeur Biotherm Force.

Kopnoten
Limette
Kiwi
Rhababer
Groene Thee
Hartnoten
Lotus Flower
Jasmijn
Reseda
Basisnoten
Amber
Patchoeli
muskus
Woods

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Biotherm Eau Pure met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Daunt1975 van 17. november 2014
Biotherm Eau Pure body milk

Deze body milk is een echte pure verwenning voor mijn lichaam. Ik gebruik heb 2 tot 3 keer per week. Vooral heerlijk voor het slapen gaan.

Commentaar Lefterim van 04. november 2014
Goede kleur

Snelle levering, goede verpakking voor BIOTERM 25 ml. Prachtige leur. Een heerlijk bio-product met fijne geur. Natuurlijk resultaat. Koop ik graag weer.

Commentaar Torst1980 van 06. augustus 2014
De beste geur van Biotherm

Superfrisse geur die echt de hele dag blijft ruiken.Je voelt je de hele dag fris alsof je net uit de douche komt. Een zeer sportieve, maar ook heel feminiene geur die bij iedere gelegenheid past.Niet alleen voor de zomer, maar voor alle jaargetijden.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
4 5260
toepassen
vandaag tot-36%