Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 90
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

In Biotherm Eau Fusion ontvouwt zich de kracht van een edelsteen, groene toermalijn. Van deze edelsteen wordt gezegd dat hij een helende, revitaliserende werking heeft. Met Eau Fusion presenteert Biotherm een geur die niet alleen de reukzin verwent, maar ook kalmeert.

Biotherm Eau Fusion goedkoop kopen

De geur +

Een geurige edelsteen

In 2019 lanceerde het label Biotherm Eau Fusion. De geur is gericht op vrouwen en is zowel citrusachtig als fris. Hiervoor zorgen citrusachtige, houtachtige en minerale noten. Deze aroma's worden aangevuld door fijngemalen toermalijnstof. In de edelsteentherapie zou deze steen een revitaliserende en regenererende werking hebben die een positieve invloed heeft op de geest.

Biotherm Eau Fusion is een bodyspray die niet alleen de zintuigen verkwikt met zijn geur, maar ook met het positieve effect van de edelstenen. De kostbare Biotherm Eau Fusion is een heerlijke geur voor alle warme dagen van het jaar, vooral in de zomer. Dankzij de subtiele maar merkbare geur is de met edelstenen verrijkte bodyspray perfect voor alle gelegenheden. Bovendien zorgt de samenstelling van Biotherm Eau Fusion voor echte feelgoodmomenten die je ook helpen het hoofd koel te houden. Zelfs als het moeilijk wordt op het werk. Biotherm Eau Fusion is geen opvallende geur, maar hij is wel aanwezig. Precies goed voor alle dames die opvallen door hun aanwezigheid en die niet de aandacht hoeven te trekken met grote gebaren of accessoires. Fris, elegant, vrouwelijk en draagbaar, Biotherm Eau Fusion is precies goed voor elke dag.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten