Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Quick en snel: Baldessarini Ultimate is een geur voor mensen die volop willen genieten van het leven - bij voorkeur in de snelle weg. Baldessarini staat bekend om het creëren van compromisloos elegante mode die persoonlijkheid uitstraalt tot aan de kleinste stiksels.

Het parfum stimuleert de drager ervan om zonder haast te genieten van het buitengewone - tot het volgende avontuur.

Baldessarini Ultimate kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Moderne mannengeur met herkenningswaarde - de geur van Baldessarini Ultimate

De samenstelling van de parfum door Baldessarini Ultimate is modern en dynamisch. Voor het label betekent de geur van de mannen een nieuw tijdperk en is bedoeld om zowel bekende handelsmerken als volledig nieuwe geurstoffenakkoorden te combineren. Als onafhankelijke parfumeur staat Geza Schön bekend om zijn experimenteerbereidheid en met Ultimate heeft hij een warm, leerachtig parfum voor mannen gecreëerd.

De topnoten beginnen met verfrissend lichte bergamot en mandarijnen, die elkaar ontmoeten spicy pink pepper. In het hart bloeien diverse bloemen tot een weelderig boeket. Magnolia, jasmijn en freesia produceren een bedwelmende geur die in het totaalbeeld niet vrouwelijk lijkt. Want in het hart geeft leder een mannelijke toets. Labdanum, Olibanum en Amber verstuiven de warmte en geven de geur meer diepte. Patchouli is immers een component die in veel van de geurstoffen van Baldessarini terug te vinden is.

Ultimate is erg duurzaam en heeft een intensieve flavor. Het combineert kunstzinnig citrus, kruiden, bloemen en een zeer rijke, warme basis. De parfum ziet er volwassen uit, maar niet te rijp. Het past dus bij de moderne meneer als geur van de dag of voor speciale gelegenheden. Het combineert de karaktereigenschappen van zeer klassieke mannengeuren op een nieuwe manier en creëert zo een overgang naar de huidige tijd zonder dat je kortstondige trends moet volgen.

Kopnoten:
Roze Peper
Mandarijn
Bergamot
Hartnoten:
Magnolia
Jasmijn
Freesia
Basisnoten:
Patchoeli
Labdanum
Wierook
Amber
leder
Parfumeur:
Geza Schön
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 84
toepassen