Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

20 80
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Angel Schlesser Flor de Naranjo

De geur +

Angel Schlesser Flor de Naranjo - De frisse schaduw van de sinaasappelboo

Angel Schlesser Flor de Naranjo werd uitgebracht in 2011 en is een eau de toilette voor vrouwen. In de geur staat oranjebloesem centraal, maar het drijft in frisse, citrusachtige noten. De typische zoetheid van oranjebloesemgeuren is hier niet te vinden. In plaats daarvan ontvouwen bergamot, sinaasappel, mandarijn en citroen een frisse fruitigheid in de topnoot, die een lichte kruidigheid krijgt door galbanum. Roos, lelietje-van-dalen en oranjebloesem in de hartnoot verspreiden een subtiele bloemengeur. Eikenmos, vanille, patchoeli, witte muskus en ceder geven de geur kruidige, houtachtige en groene elementen in de basisnoot.

De flacon van Angel Schlesser Flor de Naranjo laat in één oogopslag de helderheid en citrusfrisheid van de geur zien. De klassieke vorm van de vierkante fles krijgt een beetje extravagantie door de delicate horizontale lijnen op het verder heldere glas. De licht geelgroene kleur van de vloeistof symboliseert perfect de geur. Het spreekt van zomerse frisheid en lichtheid. De zwart met zilveren dop belichaamt de elegantie van het parfum.

De modeontwerper Angel Schlesser veroverde de wereld met zijn minimalistische mode made in Spain en natuurlijk met zijn parfums, die ook in Spanje worden gemaakt. Voor Angel Schlesser Flor de Naranjo nam hij een van de belangrijkste Spaanse parfumeurs aan boord: Ramon Monegal. Hij komt uit een familie van de beroemdste parfumeurs van het land. Hij was de vierde generatie die het parfumhuis Myrurgia leidde, de leverancier aan het hof van de Spaanse koningen. Monegal volgde zelf een intensieve opleiding die hem naar Genève, Grasse en Parijs bracht. Na meer dan 35 jaar bij Myrurgia ging Ramon Monegal voor zichzelf beginnen. Hij creëerde zijn eigen parfums maar werkte ook voor andere merken. Voor Angel Schlesser creëerde hij Angel Schlesser Flor de Naranjo en Peonia Rose.

De reclamecampagne voor Angel Schlesser Flor de Naranjo promoot de vrouwengeur en Madera de Naranjo, de bijpassende mannengeur. In de film van Leo Solanes zien we het stel elkaar zoeken en vinden. Ze verstoppen zich speels achter sinaasappelbomen. De bloesems van de boom zijn duidelijk zichtbaar. De kleuren in de film zijn groen en wit, afgewisseld met een paar gele zonnestralen. Uiteindelijk bevindt het stel zich onder de sinaasappelboom, maar dan in het water. In de hele film weerklinken de frisse en groene geuren van de eau de toilette. Het lijkt speels maar tegelijkertijd ook verleidelijk, zoals de delicatesse van een sinaasappelbloesem. De Eau de Toilette is ideaal om elke dag een lichte, verfrissende geur te dragen.

Kopnoten:
Bergamot
Galbanum
Mandarijn
Sinaasappel
Citroen
Hartnoten:
Lelietje-van-dalen
Sinaasappelbloesem
Roos
Basisnoten:
Eikenmos
Patchoeli
vanille
witte muskus
Ceder
Jaar van uitgave:
2011
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten