Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

20 80
toepassen
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Angel Schlesser Femme Adorable

uitverkocht producten +

De geur +

Angel Schlesser Femme Adorable - de vrouwelijke goed humeur geu

De geurserie Angel Schlesser Femme Adorable viert vrouwelijkheid in lichtheid. Er is niets zwaars aan de geuren, ze dansen in frisse, bloemige, zoete en fruitige geuren en verspreiden onmiddellijk een goed humeur. De eerste geur in de serie van 2018, Angel Schlesser Femme Adorable, is een delicate bloemengeur die de ziel zachtjes omhult met een delicate romigheid en poederigheid. Het begint met bergamot en groene appel met een opwekkende frisheid, rijpt vervolgens tot een prachtig romig bloemenboeket, eindigend met zoete vanille, muskus en sandelhout. De ideale geur voor vrouwen die zich graag van hun vrouwelijke kant laten zien. Duurzaamheid en sillage zijn bovengemiddeld in deze geurserie.

De flacon van Angel Schlesser Femme Adorable is een kubusvormige rand in oudroze. De naam van het parfum staat discreet geschreven in zilveren letters onderaan de flacon. De eenvoudige elegantie spreekt voor de mode van Angel Schlesser, die de wereld inspireert met zijn minimalistische, maar altijd elegante creaties. De verpakking imiteert het oppervlak van stof met zijn lichte structuur en legt zo de verbinding met de mode van het Spaanse merk. De flacon en de kleur tonen een volwassen vrouwelijkheid, misschien een beetje speels, maar als er iets is, is het opzettelijk. De geur is even vrouwelijk, elegant, volwassen en toch licht en vrolijk.

Elise Bénat is de ontwerpster van de geurenserie Angel Schlesser Femme Adorable. Zij werkt voor de Zwitserse geur- en smaakfabrikant Firmenich. Naast haar werk voor Angel Schlesser heeft zij onder meer geuren gecreëerd voor Amouage, zoals Lilac Love of Blossom Love, Jil Sander (Softly Jil Sander Eau de Pétales) en het uniseks parfum Aqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos. Met haar werk wil ze mensen vreugde brengen en vertrouwt ze steeds meer op natuurlijke geuren. Haar favoriete parfum is Mugler Cologne.

In de reclamecampagne voor Angel Schlesser Femme Adorable loopt de Spaanse actrice Blanca Suarez voorop door de verfijnde straten van Madrid. Slim gekleed in een witte, vrouwelijke jurk, met een beige blazer en zwarte riem, loopt ze met een stralende glimlach door de straten. We zien haar in parken, voor imposante gebouwen, in koffiehuizen en andere ruimtes. De schoonheid van de architectuur vermengt zich met de schoonheid van deze vrouw en haar uiterst zelfbewuste, gelukkige uitstraling. Dit is precies de staat die de geur van Femme Adorable belichaamt. De reclameposter toont de actrice in een dromerige pose op een bed. Ze grijpt naar een roze roos, wat natuurlijk verwijst naar het parfum.

Kopnoten:
Bergamot
Groene Appel
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Ylang Ylang
Basisnoten:
vanille
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Elise Bénat
Jaar van uitgave:
2018
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten