Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

20 80
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Angel Schlesser Femme

uitverkocht producten +

De geur +

Angel Schlesser Femme voor een verfrissend uiterlij

De geur van Angel Schlesser Femme werd gecreëerd in 1999, maar de tijdloze, extravagante compositie past vandaag de dag nog net zo goed als toen. In de topnoot komen bergamot, mandarijn en houtachtige noten samen om een frisse, citrusachtige geur te creëren. De hartnoot van lelietjes-van-dalen, peper en mos neemt je mee naar het lentebos. Groene, bloemige en kruidige elementen ontspringen hier. In de basis bieden salie en kardemom een ongewoon fris en kruidig geurbed. Femme is een eau de toilette voor vrouwen die graag goed gekleed gaan en houden van frisse, zuivere geuren. De geurreeks Angel Schlesser Femme verspreidt een vrouwelijke frisheid, zacht, delicaat en toch met enkele olfactorische pieken.

De flacon van Angel Schlesser Femme is moeilijk te overtreffen als het gaat om minimalisme. Het belichaamt perfect de waarden van het Spaanse modelabel. Een hoekige, volledig witte kubus bevat de fijne vloeistof. Onderaan staat in het grijs de naam " Angel Schlesser ". Het glas van de fles heeft een lichte structuur. De flacon is dus niet zo eenvoudig als op het eerste gezicht lijkt. De geur heeft ook een aantal onverwachte elementen. Hij is natuurlijk mooi en past uitstekend bij werk en andere gelegenheden, maar hij is veel geraffineerder dan de eerste indruk doet vermoeden.

Thierry Wasser stuitte eerder op de wereld van de parfums dan dat hij er doelbewust in dook. Hij hoorde over Givaudan en sprak met de hoofdparfumeur, die hem op zijn beurt inschreef voor een opleiding bij het bedrijf. Pas tijdens zijn opleiding ontdekte Wasser zijn liefde voor geuren. Het moet het lot zijn geweest, want hij is nu een van de grote namen in de industrie. Sinds 2008 is hij hoofdparfumeur bij Guerlain. Met Angel Schlesser Femme heeft hij een geur gecreëerd die misschien niet helemaal de populariteit van Hypnôse van Lancôme of Mon Guerlain bereikt, maar toch veel van zijn grote kunst laat zien.

In de reclamecampagne voor Angel Schlesser Femme is de Spaanse actrice Blanca Suarez te zien. In een film en op reclameposters promoot de langharige vrouw in een wit, zijden shirt op verleidelijke wijze, maar met een twinkeling in haar ogen, de frisse geur. De stemming is die van een vroege, frisse ochtend; naast wit blijven de kleuren in pasteltinten. Alleen het gezicht van Blanca Suarez toont sterke contrasten. Frisse delicatesse overheerst in de geur, maar kruidige elementen zorgen voor zelfverzekerde contrasten.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
houtige geuren
Hartnoten:
Lelietje-van-dalen
Peper
Mos
Basisnoten:
Kardemom
Salie
Parfumeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
1999
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten