Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

19 80
toepassen
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Angel Schlesser Femme

uitverkocht producten +

De geur +

Angel Schlesser Femme voor een verfrissend uiterlij

De geur Angel Schlesser Femme werd gecreëerd in 1999, maar de tijdloze, extravagante compositie is vandaag de dag nog net zo toepasselijk als toen. De topnoot combineert bergamot, mandarijn en houtachtige noten om een frisse, citrusachtige geur te creëren. De hartnoten van lelietjes-van-dalen, peper en mos voeren je mee naar een lentebos. Groene, bloemige en kruidige elementen springen er hier uit. In de basis zorgen salie en kardemom voor een ongewoon fris en kruidig geurbed. Femme is een eau de toilette voor vrouwen die zich graag goed kleden en houden van frisse, zuivere geuren. De Angel Schlesser Femme geurserie straalt een vrouwelijke frisheid uit, zacht, delicaat en toch met enkele olfactorische pieken.

De Angel Schlesser Femme flacon is moeilijk te overtreffen als het gaat om minimalisme. Het belichaamt perfect de waarden van het Spaanse modelabel. Een hoekige, volledig witte kubus bevat de fijne vloeistof. De naam "Angel Schlesser " staat onderaan in het grijs. Het glas van de fles heeft een lichte structuur. De flacon is dus niet zo eenvoudig vormgegeven als het eerste gezicht doet vermoeden. De geur heeft ook een aantal onverwachte elementen. Hij is natuurlijk mooi en past uitstekend bij werk en andere gelegenheden, maar hij heeft veel meer verfijning dan de eerste indruk doet vermoeden.

Thierry Wasser stuitte eerder op de wereld van geuren dan dat hij zich er doelbewust in verdiepte. Hij hoorde over Givaudan en sprak met de hoofdparfumeur, die hem op zijn beurt vroeg om een opleiding bij het bedrijf te volgen. Het was tijdens zijn opleiding dat Wasser zijn liefde voor geuren ontdekte. Het moet het lot zijn geweest, want hij is nu een van de grootste namen in de industrie. Sinds 2008 is hij hoofdparfumeur bij Guerlain. Met Angel Schlesser Femme heeft hij een geur gecreëerd die misschien niet helemaal de populariteit van Hypnôse van Lancôme of Mon Guerlain bereikt, maar toch veel van zijn grote kunst laat zien.

In de reclamecampagne voor Angel Schlesser Femme is de Spaanse actrice Blanca Suarez te zien. In een film en op reclameposters maakt de langharige vrouw in een wit, zijden shirt op een verleidelijke manier reclame voor de frisse geur, maar met een twinkeling in haar ogen. De sfeer is die van een vroege, frisse ochtend, met pasteltinten naast wit. Alleen het gezicht van Blanca Suarez toont sterke contrasten. Frisse delicatesse domineert de geur, maar kruidige elementen zorgen voor zelfverzekerde contrasten.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
houtige geuren
Hartnoten:
Lelietje-van-dalen
Peper
Mos
Basisnoten:
Kardemom
Salie
Parfümeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
1999
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten