Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

19 80
toepassen
vandaag tot-48%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Angel Schlesser Homme

uitverkocht producten +

De geur +

Angel Schlesser Homme boeiend, charismatisch en onconventionee

Angel Schlesser staat voor heldere, genuanceerde designergeuren. Modeontwerper Ángel Fernández Ovejero, alias Angel Schlesser, uit Santander, Spanje, is een creatieve minimalist - en zijn geurcollectie, gelanceerd in 1983, is daarop geen uitzondering. Zijn Angel Schlesser Homme, gecomponeerd door Thierry Wasser in 2001, is een van Schlesser's geurklassiekers: met zijn verfrissende topnoot van bergamot, omlijst door kruidig-zoete shiso nuances en mandarijn, zijn veelzijdige hart van wrange vetiver, kruidige kardemom, verse rijst, kruidige gember en lieflijke lavendel, creëert de elegante mannengeur een formele taal vrij van klassieke conventie. Met aromatische den, wit eikenmos, sensuele musk en sandelhout sluit Angel Schlesser Homme af met een charismatische, mannelijke finish, zoals het een mannengeur betaamt.

Thierry Wasser's extravagante fougèrecompositie wordt gepresenteerd in Angel Schlesser 's typische doosvormige designfles met uitstekende glazen zijkanten en een zwarte kubusvormige dop. Het is gericht op vrije geesten die houden van de veelheid aan originele, exotische noten waaruit de hoofdparfumeur van Guerlain een verhaal heeft samengesteld: Het verhaal van zijn inspiratie tijdens zijn reizen om nieuwe culturen, tradities en ingrediënten te ontdekken. Zijn reukgeheugen is zo sterk dat hij later binnen fracties van seconden de scènes van de oorsprong van zijn geuren oproept, zegt Thierry Wasser. Net als bij een muziekpartituur arrangeert hij zijn akkoorden vervolgens herhaaldelijk en past ze aan om perfecte harmonieën te vinden.

De afgestudeerde Givaudan, bekend van de geuren Dior Addict (2002), Chopard Pour Homme (2006) en Guerlain Mon Guerlain (2017), componeert voornamelijk 's avonds en 's nachts en geeft de voorkeur aan klassieke muziek. Hij reist tot drie maanden per jaar over de wereld en neemt bijvoorbeeld de Orient Express naar Istanbul, vanwaar hij naar Afrika, India, Australië en terug naar Europa reist om nieuwe variëteiten rozen, fruit en specerijen te ontdekken. Synthetische akkoorden zijn echter net zo belangrijk voor hem - een schilder werkt tenslotte ook met kunstmatige kleurpigmenten, zegt hij. Maar meer dan van zijn reizen houdt de parfumeur, die op 13-jarige leeftijd verslaafd raakte aan geuren, ervan "de ander" te ontmoeten, mensen uit andere culturen die hem de wereld van parfum op een nieuwe manier uitleggen.

De postercampagne voor Angel Schlesser Homme toont een charismatisch mannelijk model dat zijn vrouwelijke geliefde naar huis draagt - een uitdrukking van de sensuele verleidingskracht die de elegante geur claimt. Benadruk je charisma met de fascinerende noten van anijs, ceder en kardemom, de nuances van lavendel en vetiver en de muskusachtige basis van sandelhout, zowel in het dagelijks leven als 's nachts!

Kopnoten:
shiso
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Ceder
Vetiver
Sandelhout
Gember
Lavendel
rijst
Anijs
Kardemom
Kaneel
Basisnoten:
witte muskus
boommos
edelhoutsoorten
Parfümeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2001
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten