Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Tangier Vanille

De geur +

Vanille in betoverende schoonheid

Het fijne label Aerin lanceert een betoverende collectie met de twee geuren uit de reeks Aerin Tangier Vanille. Het begint allemaal met de geur Tangier Vanille, die in 2016 werd uitgebracht en zoet en poederig is. Topnoten zijn vanille uit Madagaskar, bergamot en Bulgaarse rozen. Amber draagt het hart, terwijl muskus en sandelhout de basis vormen.

Tangier Vanille D'Or, de gouden vanille uit Tanger, volgt in 2017. Deze geur is zoet-gourmand en bijna opulent samengesteld. Madagascar vanille, bergamot, zwarte pruimen en rozen uit Bulgarije zijn te vinden in de topnoten. Mirre en saffraan verschijnen in het hart, dat wordt aangevuld met kasjmierhout, sandelhout, tonkabonen en kristallen amber in de basis.

Beide Eaux de Parfum zijn voor dames en passen perfect in het koude seizoen. Maar dan blijkt de werkelijk betoverende Aerin Tangier Vanille collectie een alleskunner te zijn. Overdag of 's avonds verwennen de geuren de zintuigen en zijn een absolute must, niet alleen voor liefhebbers van vanille. De sensualiteit en vrouwelijkheid die de parfums Aerin Tangier Vanille uitstralen, blijven verrukken. Elke geur in het Aerin Tangier Vanille gamma is vrouwelijk, elegant, ongelooflijk harmonieus en ver verwijderd van de mainstream. Op de een of andere manier wil je altijd meer van deze prachtige vanille.

Kopnoten:
Madagaskar-vanille
Italiaanse bergamot
Bulgaarse roos
Hartnoten:
Amber
Basisnoten:
Sandelhout
muskus
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten