Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Premier Collection

De geur +

Aerin Premier Collection - Collectie van de fijnste betoverende bloemengeuren

Met de Aerin Premier Collection presenteert Aerin Lauder een collectie van de meest populaire en succesvolle geuren uit de geur- en beautylijn onder het merk Aerin. Dit zijn geselecteerde, verfijnde bloemengeuren voor vrouwen. De Aerin Premier Collection bestaat uit zes fantastische, inspirerende en prachtige vrouwelijke geuren.

Aerin Rose de Grasse is een bloemige rozengeur op basis van de Bulgaarse roos en de honderdbladige roos centifolia, die sinds de 16e eeuw in Grasse in Zuid-Frankrijk wordt gekweekt en zorgvuldig met de hand wordt geplukt. De geur van rozen, vooral de Otto Bulgaarse roos, straalt een rijke vrouwelijke sensualiteit uit.

Aerin Limone di Sicili ontvouwt een heerlijk zonnige, stralende en verfrissende bloemige citrusgeur die doet denken aan de stralende Siciliaanse zon. Een sprankelende zomergeur met noten van bergamot, lelietje-van-dalen, citroen, Italiaanse mandarijn, Egyptische jasmijn, roos centifolia, roze peper, ambrox en eikenmos.

Aerin Eclat de Vert geeft het gevoel van groene natuur, groene bomen en prachtige bloemen. Een sprankelende en onweerstaanbare geur met weelderige groene bladakkoorden, noten van magnolia, jasmijn, roos en iris in combinatie met verfrissende citrusvruchten en vetiver en de aromatische noten van harsachtige galbanum en mastiek.

De parfums Tuberose Le Jour en Tuberose Le Soir van Aerin Premier Collection zijn gebaseerd op de witte tuberoosbloemen uit India met hun sensuele geuren. Omringd door verschillende andere fascinerende noten presenteert Aerin twee betoverende, elegante geuren voor vrouwen.

Ambrette de Noir uit de Aerin Premier Collection creëert een betoverend warme, rustgevende en romantische geur die muskusachtige ambrettezaden, tonkaboon en wierook elegant combineert met witte bloemen, fresia en rozen en soepel omhuld wordt door bourbon vanille.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten