Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Evening Rose

De geur +

Sensuele rozen die inspireren

In 2013 wordt de Eau de Parfum Spray Aerin Evening Rose gelanceerd. Het is een bloemige en fruitige geur voor vrouwen die zich voorstelt met een elegante en zeer sensuele aanwezigheid. De geur is zo populair dat hij wordt aangevuld met een rijke, voedende lichaamscrème. Het wordt in de huid opgenomen zonder resten achter te laten, en laat alleen een verzorgd gevoel en de vrouwelijke geur van het parfum achter.

Aerin Evening Rose vermengt zonder piramide de aroma's van braambes, wierook, centifolia, cognac en Bulgaarse roos absolue.

Vier jaar later wordt de reeks Aerin Evening Rose aangevuld met de Eau de Parfum Spray Evening Rose D'Or. De gouden roos van de avond is bloemig en leerachtig. Topnoten openen met lychee, roze peper en braambes. Centifolia, Provençaalse honing en Bulgaarse roos absolue dragen de hartnoten, terwijl leer, amber, wierook en patchoeli in de basis verschijnen.

De Eaux de Parfum Aerin Evening Rose dragen terecht hun naam. Beide geuren zijn sensueel, vrouwelijk en heerlijk volwassen, verleidelijk, betoverend met hun warme aanwezigheid en toch zo verschillend. De fijne eau de parfums worden het best gedragen in de winter of de herfst, maar weten ook op koele zomeravonden te bekoren met hun uitmuntende uitstraling. De Aerin Evening Rose lijn is perfect voor alle dames die van rozengeuren houden.

Basisnoten:
Braambes
cognac
centifolia
Bulgaarse Rose Absolue
Wierook
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten