Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zadig & Voltaire This is Love pour Lui

De geur +

Zadig & Voltaire This is Love pour Lui Een levensstijlgeur voor moderne mannen die op zoek zijn naar sensualiteit en romantiek.

Passie en verlangen kenmerken de moderne mens evenals het zelfvertrouwen. Met deze esprit componeerde het Franse luxelabel Zadig & Voltaire This is Love pour Lui de emotionele zomergeur, die warmte en verlangen uitstraalt. Thierry Gillier, oprichter van het in 1997 opgerichte modelabel, komt met deze 2020 mannengeur opnieuw in opstand tegen de conventionele beperkingen. Na zijn composities This is Him (2016) en Just Rock pour Lui (2017) die handelen over diepte en opstand, is het fruitige-zoete Zadig & Voltaire This is Love pour Lui gewijd aan de sensualiteit van de man. Omringd door warme sandelhouten nuances speelt zijn boeket met sprankelende bergamotnoten en de onstuimige bloemengeur van sinaasappelbloesem. Aan zijn zijde staat de duo-parfumpartner This is Love pour Elle, een sensueel-romantisch parfum van viooltjes- en vanillenoten.

Het geurverhaal van het parfumduo Zadig & Voltaire This is Love pour Lui /Elle uit 2020 is, op een klassieke manier, liefde en passie: een Parijse koppel nestelt zich in het bewustzijn van een teder verlangen dat uitgroeit tot een brandend verlangen. Het zomer- en avondaroma This is Love pour Lui ontleent zijn aantrekkingskracht aan het minimalisme van de compositie: typisch voor dit laatste Zadig & Voltaire lukt het om met enkele geurakkoorden op unieke wijze gevoelens te benadrukken.

Basisnoten:
Bergamot
Sinaasappelbloesem
Sandelhout
Parfumeur:
Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

15 103
toepassen
vandaag tot-46%1