Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zadig & Voltaire Just Rock! pour Lui

De geur +

Een wiegende geur

Zadig & Voltaire Just Rock! pour Lui is een geur die bedoeld is om een heel speciaal gevoel voor het leven over te brengen. Rocky, ongebonden en een beetje anders, de parfumeurs wilden een parfum creëren dat volgens geen enkele norm gemeten mag worden. In de basisnoot werden kruidige noten gebruikt. Ze geven Zadig & Voltaire Just Rock! pour Lui een spannende diepte en volheid. Daarnaast is er zwarte patchouli, die, in tegenstelling tot zijn lichte tegenhanger, minder als bloemig, maar als kruidig en fluweelachtig wordt ervaren. In de hartnoot werd buitengewone wierook gebruikt. Het geeft de geur een indruk van leer, rook en tabak.

Onvergelijkbaar mannelijk maar toch zacht en productief. Als tegenwicht wordt nobele zwarte vanille toegevoegd, die het hart compleet maakt. De focus ligt dus Zadig & Voltaire Just Rock! pour Lui vooral op donkere, verleidelijke geurakkoorden, die zowel in de boodschap als in de visuele verschijning van de fles opgaan. Bij de eerste geur krijgt de drager de topnoot. Tonkaboon werd hier gebruikt om de geur een zoete, delicate en tegelijkertijd kruidige noot te geven.

Al met al is het resultaat een buitengewone geur, die gebaseerd is op donkere noten, die de hardheid en mannelijkheid van rotsen zouden moeten vertegenwoordigen. Veel diepte, volheid en rook in combinatie met zoete vanille en tonkaboon.

Kopnoten:
Tonkaboon
Hartnoten:
zwarte vanille
Wierook
Basisnoten:
zwart patchoeli
pittige geuren
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Aurélien Guichard
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten