Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tommy Hilfiger Tommy Weekend Getaway

uitverkocht producten +

De geur +

De geur voor de zomerse dagen

De nieuwe comfortabele warme en sprankelende frisse geur voor mannen Tommy Hilfiger Tommy Weekend Getaway straalt een zomerse lichtheid uit, een gepassioneerde hap en een aantrekkelijke jeugd in elke man. De contrasterende componenten van kruidige en zoete noten zorgen voor een sterke aantrekkingskracht op het parfum.

Zelfs de topnoot van de geur is samengesteld uit het aangenaam milde aroma van gerookte muskaatsalie en de eigen, bijtende geur van witte peper en zorgt zo voor een edele extravagantie. Het hart draagt de Tommy Hilfiger Tommy Weekend Getaway wafting frisheid van bergamotbloesem. Dit gaat samen met het intense fruitige aroma van rode gember, waardoor een lichte samenstelling ontstaat voor de zomer. In de basis van de groengeurige geur van tropisch zoet gras Tommy Hilfiger Tommy Weekend Getaway ontmoet vetiver de zoet-milde geur van sandelhout.

Het resultaat is een combinatie die doet denken aan zonnige dagen op het strand en tegelijkertijd een feel-good effect creëert - een geursensatie. Het zorgvuldig geselecteerde boeket Tommy Hilfiger Tommy Weekend Getaway bestaat uit verse, pittige bloemen en zoet-warme planten, die elkaar perfect aanvullen en een sterke aantrekkingskracht creëren. Zo Tommy Hilfiger Tommy Weekend Getaway is het juiste parfum voor de jonge en jonge man in hart en nieren met charme. De geur verspreidt geurige aantrekkingskracht op zomerse dagen.

Kopnoten:
Scharlei
witte peper
Hartnoten:
Bergamot
rode gember
Basisnoten:
Vetiver
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten