Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Tommy Hilfiger Tommy Weekend Getaway

De geur +

De geur voor de zomerse dagen

Tommy HilfigerTommy Weekend Getaway , de nieuwe warme, aangename en frisse mannengeur, straalt een zomerse lichtheid, een gepassioneerde beet en een aantrekkelijke jeugd uit voor elke man. De contrasterende componenten van kruidige en zoete noten zorgen voor een sterke aantrekkingskracht in het parfum.

Zelfs de topnoot van het geparfumeerde water is samengesteld uit het aangename milde aroma van de gerookte saliezalf en de zeer eigen, bijtende geur van witte peper, wat zorgt voor een edele extravagantie. In zijn hart Tommy Weekend Getaway draagt Tommy Hilfiger de blazende frisheid van de bergamotbloesem. Dit mengt het intense fruitige aroma van rode gember tot een lichte compositie voor de zomer. In de basis van Tommy HilfigerTommy Weekend Getaway , de groene, scherpe geur van tropisch zoet gras Vetiver ontmoet de zoete, milde geur van sandelhout.

Het resultaat is een combinatie die doet denken aan zonnige dagen op het strand en tegelijkertijd een weldadig effect creëert - een gevoel van geur. Tommy HilfigerTommy Weekend Getaway 's zorgvuldig geselecteerde boeket bestaat uit frisse, pittige bloemen en zoete, warme planten die elkaar perfect aanvullen en een sterke aantrekkingskracht uitoefenen. Zo is Tommy Hilfiger Tommy Weekend Getaway het juiste parfum voor de jonge en jonge man met charme. Het geparfumeerde water straalt op zomerse dagen een geurende aantrekkingskracht uit.

Kopnoten:
Scharlei
Witte peper
Hartnoten:
Bergamot
rode gember
Basisnoten:
Vetiver
Sandelhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten