Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tommy Hilfiger Girl Now

uitverkocht producten +

De geur +

Tommy Hilfiger Girl Now : Casual, nonchalant en toch ook elegant

2018 werd Tommy Hilfiger Girl Now gelanceerd. De vrouwengeur is groen en fris, inspirerend door zijn draagbaarheid en geschiktheid voor dagelijks gebruik.

In de topnoot verschijnen mandarijnen samen met Italiaanse bergamot. Magnolia, groene munt en honinggeurende mahonie vormen de hartnoot. Cashmeran en muskus voegen Tommy Hilfiger Girl Now iets zachts toe en omlijsten de eau de toilette spray. Vanaf het eerste contact is Tommy Hilfiger Girl Now het duidelijk dat de geur is gecreëerd voor alle warme dagen van het jaar, als je goed verzorgd en met een fijne geur wilt verschijnen, maar zonder overweldigende aanwezigheid. Als u een sensuele en uiterst vrouwelijke Eau de Toilette verwacht, zult u teleurgesteld zijn.

Maar niet alleen de vrienden van de sportieve Hilfiger mode zoals de casual en makkelijke geur. Tommy Hilfiger Girl Now past in de vrije tijd, kan worden gedragen voor sport of op het werk en toont een goede duurzaamheid met een fijne kuilvoer. De ingehouden maar waarneembare aanwezigheid van geuren bewijst dat vrouwengeuren fris en ontspannen kunnen zijn zonder meteen als pure sportgeuren te worden beschouwd. Omdat Tommy Hilfiger Girl Now het ook een beetje zoet en zacht, subtiel romige aroma's heeft. Het beste is om de Eau de Toilette Spray een keer te testen en verrast te worden.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Magnolia
groen munt
mahonie
Basisnoten:
cashmeran
muskus
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-43%1