Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tommy Hilfiger Impact Spark

De geur +

Fruitig, houtachtig, intens - De moderne verleiding van Tommy Hilfiger Impact Spark

Met het opwindend frisse, houtachtige Tommy Hilfiger Impact Spark breidt het Amerikaanse modelabel zijn iconische Impact-geurreeks uit. Deze intense mannengeur inspireert met zijn moderne, verkwikkende samenstelling.composition. Tommy Hilfiger Impact Spark presenteert de volle pracht van citrusaroma's in de topnoot: zure citroen ontmoet pittige bergamot en wrange bittere sinaasappel. Groene, frisse noten van groene vijg en viooltjesblad maken de stimulerende topnoot compleet. In de hartnoot laat de heerlijke geur zich van zijn pittig-scherpe kant zien met kardemom en groene thee. Een houtachtig-balsamische basisnoot vervolledigt de exclusieve compositie. Akigalawood, sandelhout en cederhout geven de geur een lichte, moderne mannelijkheid met hun kruidig-sensuele houtnoten, terwijl de verleidelijke ambrofix de geur een intense warmte en onweerstaanbare aantrekkingskracht geeft.

De elegante, moderne flacon van Tommy Hilfiger Impact Spark, die ook bekend is van de vorige geuren uit de Impact-reeks, is een heel bijzonder designerstuk. De slanke glazen fles combineert op vakkundige wijze innovatieve ideeën met modern minimalisme; en dit alles in de typische Hilfiger-kleuren rood, wit en blauw.Het echte hoogtepunt van de ongewone fles is de originele dop. De opvallende, donkerblauwe dop stelt een grote T voor. Het bevat ook een unieke verrassing: In het kruisstuk van de T zit een extra kleine parfumverstuiver, waarmee de heerlijke Tommy Hilfiger Impact Spark altijd bij u is, ook in het dagelijks leven of op reis.

Tommy Hilfiger viert met de reclamecampagne voor de exclusieve geuren van de Impact-serie moedige mannen die onverschrokken hun weg gaan en altijd vechten voor waar ze van dromen. Drie internationaal zeer succesvolle singer-songwriters konden worden binnengehaald als gezichten voor de grote campagne: James Bay, Sebastián Yatra en Wincent Weiss. Met hun dynamische karakter, positieve energie en onbedwingbare wil om de top te bereiken, passen deze jonge mannen perfect bij de moderne, verkwikkende geur van Tommy Hilfiger Impact Spark. De campagnefoto's en -commercials vergezellen de muzikanten in hun opwindende dagelijkse leven en slagen erin hun bijzondere energie vast te leggen - of ze nu backstage wachten op hun grote optreden, optreden voor het enthousiaste publiek of in de studio nieuwe nummers ontwikkelen.

Tommy Hilfiger is een van de beroemdste Amerikaanse ontwerpers. En het label dat hij oprichtte - en naar hem vernoemde - is een onmisbaar onderdeel geworden van de Amerikaanse (maar ook internationale) modewereld. Het in 1985 in New York opgerichte bedrijf behaalde al snel zijn eerste successen en werd met zijn moderne, sportieve collecties het nieuwe lievelingsmerk van veel jonge, modebewuste mensen. Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds populair, vooral bij jongere klanten, maar het is nu bekend over de hele wereld. Of het nu in Europa, Azië, Afrika of Australië is, de moderne Amerikaanse ontwerpen worden overal goed ontvangen.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Citroen
Italiaanse bittere sinaasappel
groene vijg
Viooltjesblad
Hartnoten:
Kardemom
Groene Thee
Basisnoten:
Akigalawood
ambrofix
Sandelhout
Cederhout
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-34%1