Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-65%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Alberto Morillas en Annie Buzantian creëerden Tommy Hilfiger Tommy een frisse en fruitige mannengeur die perfect past bij het imago van het label: Jong, dynamisch en lichtvoetig in hun benadering van het leven.

Tommy Hilfiger Tommy goedkoop kopen

De geur +

De klassieker van een groot label

In de soms snelle wereld van het parfum is het een eer om een geur te hebben die al tientallen jaren niet veranderd is, zoals Tommy HilfigerTommy . De Eau de Toilette voor mannen is sinds 1994 verkrijgbaar en is niet alleen een zomergeur, het is altijd een genot.

Gemaakt door de parfumeurs Alberto Morillas en Annie Buzantian, opent Tommy Tommy Hilfiger de geurcirkel met grapefruit, bergamot, lavendel en munt. Fruitige veenbessen en appels ontmoeten nobele rozen in de hartnoot. De basisnoot gaat verder met amber, katoenbloesem en cactus. Deze combinatie was en is ongebruikelijk. Het geeft Tommy Hilfiger Tommy een frisse en fruitige uitstraling, maar ook subtiele mannelijke aroma's.

De geur is licht en aangenaam om te dragen, net als de meer sportieve mode van het label. Tommy Hilfiger Tommy is geen nichegeur, maar hij wil dat niet zijn. Ontworpen als een echte allrounder, past Tommy Hilfiger bij Tommy alle gelegenheden en seizoenen. Daarnaast inspireert de Eau de Toilette ook met een goede duurzaamheid en Sillage. Ideaal voor mannen die de voorkeur geven aan een discrete aanwezigheid en niet met grote gebaren de aandacht op zichzelf hoeven te vestigen.

Kopnoten:
Munt
Lavendel
Grapefruit
Bergamot
Hartnoten:
Veenbessen
Roos
Groene Appel
Basisnoten:
Amber
cactus
katoenbloem
Parfumeur:
Alberto Morillas, Annie Buzantian
Jaar van uitgave:
1994

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten