Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tommy Hilfiger Tommy Girl Tropics

uitverkocht producten +

De geur +

Bloemig, vers en duidelijk: Tommy Hilfiger Tommy Girl Tropics

De limited edition geur Tommy Hilfiger Tommy Girl Tropics dateert uit 2017 en overtuigt met zijn bloemige frisheid. Het is geschikt voor dames voor wie niet alleen een duidelijke lijn belangrijk is, maar die houden van exotische smaken.

Tommy Hilfiger Tommy Girl Tropics begint met een hoofdnoot van bittere grapefruit en gaat op in het zachte hart van oranjebloesem. De basis wordt alleen gedomineerd door elegant sandelhout en geeft de geur Tommy Hilfiger Tommy Girl Tropics zijn onvergetelijke en langdurige karakter. Er waren niet meer ingrediënten nodig om een verfijnde geur als deze te creëren.

Iedere vrouw die van deze geur houdt, weet zich in het leven goed te handhaven. Ze straalt positieve energie uit en heeft een zeer sympathieke uitstraling. De typische drager van Tommy Hilfiger Tommy Girl Tropics is populair bij alle mensen, omdat ze altijd het goede in mensen ziet en een stijlvolle smaak heeft. Als een delicate sluier wikkelt de geur zich rond de huid van de drager en geeft het iets magisch.

Tommy Hilfiger Tommy Girl Tropics is perfect geschikt voor de dag, maar kan ook 's avonds worden toegepast, dan het liefst iets intensiever. Het is de optimale geur voor alle vrouwen die precies weten wat ze willen.

Kopnoten:
Grapefruit
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten