Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tommy Hilfiger Loud for Her

De geur +

Tommy Hilfiger Loud for Her is een moderne en jeugdige vrouwengeur met verfrissend vrouwelijke aantekeningen. De Eau de Toilette Spray voor vrouwen maakt deel uit van een geurcollectie die ook Tommy Hilfiger Loud for Him en een reeks andere huidverzorgingsproducten bevat.

De twee expressieve en rotsachtige geuren werden in 2010 gecreëerd door de twee perfumeurs Aurelia Guichard en Yann Vasnier in 2010. Met zijn topnoot van diverse fruitige noten heeft Tommy Hilfiger Loud for Her een bijzonder stimulerende en speelse uitwerking. De hartelijke noot van florale aroma' s, waarin de delicate geur van rozen bijzonder geaccentueerd is, creëert een vrouwelijke en sensuele geur.

Tommy Hilfiger's eau de toilette wordt afgerond met een b>base nootje van romige patchouli. Tommy Hilfiger Loud for Her is een moderne herinterpretatie van speelse vrouwelijkheid, waarvan de gediversifieerde geur, net als een goed lied, zorgt voor een zorgeloze en vreugdevolle houding tegenover het leven.

Kopnoten:
vruchten
Hartnoten:
Roos
bloemrijke geuren
Basisnoten:
Patchoeli
Parfumeur:
Aurélien Guichard, Yann Vasnier
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.