Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hoogwaardige fyto-cosmetica uit Frankrijk

Cosmetische producten die "op maat" gemaakt zijn voor hun dragers: Dat is wat het Franse huis wilde en wil bieden aan Sisley zijn klanten. Het bedrijf maakt gebruik van natuurlijke composities Sisley enerzijds, maar ook van moderne en innovatieve make-up technologieën anderzijds. Het doel is om Sisley twee werelden en hun voordelen op een gerichte manier te combineren, maar altijd het beste uit de producten te halen door middel van natuurlijke synergie. De afzonderlijke werkzame stoffen worden op een gerichte manier samengesteld.

Het merk Sisley werd in 1976 opgericht door de visionaire ondernemer Hubert d'Ornano. Zelfs toen al had de onderneming zich voornamelijk geconcentreerd op natuurlijke actieve ingrediënten zoals plantaardige oliën en ingrediënten en op de effecten daarvan in huidverzorging en cosmetica. De unieke recepten die werden Sisley gepresenteerd, werden echter ook toen al opgewaardeerd door de modernste technologieën. Dit maakte het huis een van de eerste in Europa die dergelijke producten aanbood. Toch werd het assortiment actieve ingrediënten en uiteindelijk ook het assortiment fyto-cosmetica slechts geleidelijk uitgebreid. Pas in het begin van de 21e eeuw staken de eerste producten van het Franse bedrijf de grenzen over in heel Europa - en veroverden ze, vooral bij grote klanten, zoals bij storm. Toch moeten er Sisley nog lang geen producten van het bedrijf op de markt zijn. Het merk bleef enkele jaren verborgen voor Sisley de massa.

De lijn Sisley Phyto Ombre Éclat staat voor een gevarieerde reeks oogschaduwen. Dit moet de meest uiteenlopende nuances bieden en heeft betrekking op de meest uiteenlopende trends en smaken. Dit maakt het mogelijk om elke look te verfijnen of te creëren met de oogschaduwen uit de gewilde Sisley Phyto Ombre Éclat serie, die niet alleen de schoonheid van de kleur brengen, maar ook de hoogste mate van zorg dankzij waardevolle plantenextracten.

Praktisch, elegant en populair

Ook het Franse cosmeticahuis met zijn lijn Sisley Phyto Ombre Éclat heeft veel te bieden voor het oog. Omdat de Eyeshadows zijn verpakt in een gestreepte verpakking. Hier komen verschillende beschikbare nuances samen in een modern design en onderscheiden zich door de prachtige kleuren die letterlijk in het oog springen. Te mooi om weg te gooien, zeggen sommige klanten, en de verpakking op te halen Sisley Phyto Ombre Éclat - bijvoorbeeld om sieraden of soortgelijke artikelen in op te bergen.

Maar in het eigenlijke ontwerp is de lijn nogal terughoudend. Hier is het vooral de eenvoudige elegantie die de aandacht trekt op de individuele pallets. Gekleed in matzwart en verborgen in een licht afgeronde maar toch hoekige verpakking, zien de oogschaduwen er prachtig uit, Sisley Phyto Ombre Éclat maar ongelooflijk gereserveerd. Het ontwerp daarentegen is meer gericht op de kleur van de oogschaduw, die verborgen zit in de container maar altijd in het middelpunt van de belangstelling staat door een klein kijkvenster.

De pallets Sisley Phyto Ombre Éclat liggen goed in de hand en kunnen snel en zonder veel moeite worden geopend. Hierdoor kan de oogschaduw gemakkelijk worden aangebracht met behulp van de bijgevoegde applicator - en het pallet kan worden verzegeld.

Een groot aantal verschillende oogschaduwen

De Sisley Phyto Ombre Éclat lijn bestaat uit een selectie van verschillende nuances van oogschaduw. Deze hebben betrekking op verschillende trends en smaken. Dit is echter niet de enige eigenschap die Sisley Phyto Ombre Éclat zo bijzonder maakt: zoals alle Sisley producten zijn alleen natuurlijke, waardevolle en verzorgende ingrediënten gebruikt.

De lijn bevat nuances zoals Sisley Long Tenue 16 Sky Blue, Sisley Phyto Ombre Èclat Long Tenue 18 Snow, Sisley Long Tenue 19 Ebony, Long Tenue 20 Mango, Sisley Phyto Ombre Èclat Long Tenue 22 Linen, Long Tenue 23 Velvet, Sisley Phyto Ombre Èclat Lange Tenue 1 Vanille, Lange Tenue 2 Sorbet, Sisley Phyto Ombre Èclat Lange Tenue 3 Duin, Lange Tenue 6 Jungle, Sisley Phyto-Ombre Èclat Lange Tenue 7 Toffee en Sisley Phyto Ombre Èclat Lange Tenue 8 Grafiet.

De commerciële

Voor een perfecte oogmake-up: Sisley Phyto Ombre Éclat.