Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Sisley staat bekend om zijn innovatieve fyto-cosmetische producten. Deze omvatten hoogwaardige huidverzorging, luxueuze parfums en uitstekende make-up. Voor een snelle en effectieve werking maakt Sisley gebruik van natuurlijke plantenextracten die de actieve ingrediënten op de huid ontwikkelen, voeden en regenereren. De interactie van de actieve ingrediënten zorgt voor een ideale combinatie van verzorging en anti-veroudering.

Sisley biedt een breed scala aan cosmetische en verzorgingsproducten voor het hele lichaam. Het bedrijf heeft ook een ideale oplossing voor lipverzorging. De producten van de Sisley Phyto Lip Star serie maken gebruik van transparante parelmoer glans piments om de lippen te laten glanzen. De zachte textuur vormt een dunne film, die zorgt voor een heerlijk volume-effect en een glinsterende glans.

Sisley Phyto Lip Star is eenvoudig, snel en nauwkeurig aan te brengen met de meegeleverde applicator. Het effect is onmiddellijk. De lippen worden gehydrateerd en beschermd tegen ongunstige omgevingscondities. Bij regelmatig gebruik worden ze voller, zachter en soepeler. Ook de eerste tekenen van huidveroudering worden verzacht.

Een heel bijzondere ervaring is de textuur van Sisley Phyto Lip Star, die een uniek fruitig aroma heeft. Het zorgt ook voor een luxueus draagcomfort en kleeft niet. De producten van de Sisley Phyto Lip Star serie kenmerken zich door een langdurig effect, zodat de lippen de hele dag goed verzorgd en in vorm blijven.

Sisley Phyto Lip Star zorgt niet alleen voor glans en volume, maar hydrateert ook de lippen. Het wordt snel opgenomen en zorgt ervoor dat de lippen er weer glad en natuurlijk uitzien. Maar ook het make-up effect van de producten uit de Sisley Phyto Lip Star serie is indrukwekkend.

Sisley Phyto Lip Star is verkrijgbaar in vele aantrekkelijke en modieuze kleuren, waaronder White Diamond, Pink Sapphire, Deep Tourmaline, Light Amethyst, Shiny Ruby, Precious Coral, Sparkling Topaz, Rose Quartz, Modern Fuchsia en Crystal Copper. Sisley Phyto Lip Star is de juiste keuze voor een eersteklas lipverzorging.

Het design

De producten uit de Sisley Phyto Lip Star serie overtuigen niet alleen door een unieke kwaliteit, maar ook door een praktisch en optisch succesvol verpakkingsdesign.

Sisley lipverzorging wordt geleverd in slanke en transparante flesjes. Elke fles is voorzien van een applicator zodat de lippenbalsem selectief en spaarzaam kan worden aangebracht. De applicator garandeert een nauwkeurige dosering en een hygiënische toepassing.

De flesjes zijn betrouwbaar en veilig hersluitbaar. Als u niet wilt missen op geavanceerde lipverzorging op de weg of tijdens het reizen, moet u kiezen voor Sisley Phyto Lip Star producten in een praktische, compacte en elegante verpakking ontwerp.

Het assortiment

Als u iets wilt doen aan gebarsten en gebarsten lippen, hebt u hoogwaardige en betrouwbare lipverzorging nodig.

Sisley Phyto Lip Star gebruikt de nieuwste bevindingen in de fyto-cosmetica om de lippen te voeden met hoogwaardige plantenextracten. Daarnaast worden de lippen voorzien van voldoende vocht en omgeven door een dunne beschermfolie. Dit zorgt ervoor dat de effectiviteit van Sisley Phyto Lip Star de hele dag behouden blijft. De goed verzorgde lippen zien er gladder, frisser en natuurlijker uit. Tekenen van huidveroudering worden merkbaar verminderd.

Een breed assortiment modieuze trendkleuren zorgt voor een succesvolle lippenmake-up. Sisley Phyto Lip Star is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren: White Diamond, Pink Sapphire, Deep Tourmaline, Light Amethyst, Shiny Ruby, Precious Coral, Sparkling Topaz, Rose Quartz, Modern Fuchsia en Crystal Copper.