Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Sisley Pflege

Sisley Pflege kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Voedingsrijke Sisley verzorging voor reiniging, bescherming en anti-aging

Het beste uit de natuur, het beste uit planten: Sisley Care is gebaseerd op hoogwaardige plantenextracten waaruit werkzame stoffen worden gewonnen, die op hun beurt speciaal worden geselecteerd en gecombineerd voor het desbetreffende behandelingsdoel. Tegelijkertijd worden deze planten wereldwijd in hun beste vorm gezocht en op het ideale moment geoogst. Het resultaat is een gezichtsverzorgingsproduct op basis van fyto-technologie, dat bestaat uit de beste stoffen uit de beste planten in de beste samenstelling. Het productassortiment omvat Sisley verzorging, die een heilzame werking heeft op elk huidtype en verschillende huidbehoeften of -problemen. De Franse groep geeft hiermee blijk van absolute deskundigheid op het gebied van huidverzorging.

Als u online onderzoek doet naar Sisley huidverzorging, wilt u zeker weten wat het geheim is van de hoogwaardige crèmes en huidverzorgingsproducten.

Sisley Care: Hoogwaardige producten voor elk huidtype

Van reiniging met make-up remover, reinigingsgel en peeling tot verzorging met crèmes en lotions tot speciale behandelingen voor de onzuivere of droge huid en de eerste tekenen van huidveroudering: Sisley care biedt een compleet productgamma voor alle huidtypes.

Verzorgingslijnen van Sisley voor verschillende huidbehoeften:

-Résines Tropicals is speciaal ontwikkeld voor de vette en gemengde huid. De basis is een formule van mirre en wierook om roodheid te verminderen, benzoë-extract en salicylzuur voor intensieve reiniging, D-panthenol voor meer vocht, Java-thee voor talgregulatie en vrouwenmantelbladextract om de poriën te verfijnen. De verzorgingslijn bestaat onder meer uit een reinigingsgel, een reinigingsmasker, een matterende vochtinbrengende crème, een intensief serum en een geparfumeerde fluid.

Sisleÿa is de verzorgingslijn met het anti-aging effect - ook voor de droge en gevoelige huid. De formule bestaat uit bloedwortel voor meer elasticiteit, gingko bilboa voor bescherming van de huid, lavendel met een balancerend effect, marjolein voor kalmering en appelzaadextract met een liftend effect. De huid wordt voorzien van bouwstoffen en vocht en ziet er steviger en gladder uit. Deze Sisley verzorging omvat ook diverse producten voor de reiniging, verzorging en bescherming van de huid.

-Rose Noire is een verzorging voor de huid en de zintuigen. Met het extract van de Zwarte Roos, werkt de lijn niet alleen tegen tekenen van veroudering, maar revitaliseert het ook de zintuigen en zorgt voor onmiddellijk welzijn. Zo combineert Sisley doeltreffendheid en plezier.

Sisley Verzorging correct toepassen

Huidverzorgingsproducten zoals vochtinbrengende crèmes zijn pas doeltreffend als ze regelmatig worden aangebracht. Idealiter worden ze 's morgens en 's avonds aangebracht. Hiervoor moet het gezicht schoon en gereinigd zijn. Omdat niet alleen make-up en zweet de poriën kunnen verstoppen, maar ook stof en vuil uit de lucht of de omgeving, moet het gezicht elke dag worden gereinigd - ongeacht of er make-up is aangebracht of niet.

De verzorgingslijnen van Sisley zijn systeemoplossingen. De verschillende reinigings- en verzorgingsproducten bouwen dus stap voor stap op elkaar voort en vullen elkaar aan. Hoewel reinigingsgel, dag- en nachtcrème en speciale oog- of lipverzorging dagelijks moeten worden gebruikt, is het voldoende serums en peelings als extra verzorging te beschouwen. Deze moeten naar behoefte of een- of tweemaal per week worden aangebracht.

Koop de juiste Sisley verzorging online

Als u de Sisley verzorging wilt kopen, vindt u in onze online winkel een veelzijdige selectie. De productlijnen zijn afgestemd op de verschillende huidbehoeften. Zo vindt u gemakkelijk de juiste Sisley verzorging voor uzelf of als cadeau voor uw moeder, vriendin, zus of tante. Blader gewoon door ons assortiment en koop de Sisley verzorging goedkoop.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
20 733
toepassen
vandaag tot-49%1