Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Sisley Lippen

Sisley Lippen kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Sisley Lipstick voor zachte, verleidelijke lippen

Het accentueren van de lippen, of het nu met intense lippenstift of delicate lipgloss is, kan de uitdrukking van een gezicht onmiddellijk veranderen. Dankzij de ruime keuze op Sisley aan hoogwaardige lippenstiften, lipglosses en lipliners kun je je lippen accentueren zoals jij dat wilt - elke dag anders! De actieve bestanddelen in de aangename texturen voeden en hydrateren de lippen op milde wijze. De lipsticks combineren dus kleur en verzorging. Als u het lichte gevoel zelf wilt uitproberen, kunt u het beste direct online een lippenstift bestellen op Sisley.

Sisley Lippenstift, lipliner en gloss: de schoonmakende verzorging

De producten van Sisley hebben een bijzondere eigenschap waardoor ze over de hele wereld zo populair zijn: ze combineren kleur en verzorging. Ze verfraaien dus niet alleen, maar hydrateren ook de huid - en in het geval van lipmake-up, de lippen. De reden hiervoor zijn de actieve bestanddelen in de lichte texturen, die de huid verzorgen en zorgen voor een aangenaam gevoel bij het dragen. De lippen voelen soepel aan en lijken niet verzwaard ondanks lipstick of lipgloss. Het assortiment van Sisley omvat lipsticks, lipglosses en lipliners in verschillende tinten voor een maximale afwisseling elke dag.

- Sisley Lipstick: Maximale glans, hydratatie en hoge dekking, of het verzorgende powerpakket: onder de lipsticks is er voor elke behoefte het juiste product.

- Sisley Lipgloss combineert glans en volume en zorgt zo voor de absolute blikvanger. Lipgloss moet echter altijd worden gekocht bij de lippenstift Sisley.

- Sisley Lipliner zorgt voor een duidelijke contour en verlengt de houdbaarheid van de lippenstift. Een absolute must voor mooie lippen.

Perfect opgemaakte lippen met Sisley

Als je droge en gebarsten lippen hebt, moet je een lippenbalsem aanbrengen voordat je lippenstift of lipgloss aanbrengt. De kleur blijft beter zitten op zachte, goed verzorgde lippen. En zo heeft de lippenstift Sisley een heilzame werking op de lippen:

Trek de contouren van de lippen over met de lipliner, huidkleurig of in de kleur van de lippenstift. Als u de contour wat zachter wilt, veeg de lijn dan met een wattenstaafje zachtjes naar binnen toe uit. Overigens kan dit worden gebruikt om ongelijke lippen optisch te egaliseren. Voor meer volume, verf iets voorbij de randen. Opgelet: Donkere lipliner en ook Sisley lippenstift of lipgloss doen de lippen smaller lijken. Lichtere kleuren creëren volume. Je kunt meer volume creëren, niet alleen met lipgloss, maar ook met een lichte highlighter op het hart van de lippen.

Schilder dan de lippen met de kleur. Dit kan heel precies met een lippenstiftkwastje. En: Breng de kleur altijd van de contouren naar de binnenkant aan. Zo blijven de randen schoon.

Verwijder overtollige kleurresten met een cosmetisch zakdoekje: gewoon op de lippen leggen en zachtjes op elkaar drukken. Om te fixeren, kunt u ook een beetje transparant poeder aanbrengen.

Voor velen is een lippenstift van Sisley genoeg, maar meer kan ook

Als je niet meerdere kleuren hebt, dan moet een vrouw op zijn minst één perfecte lippenstift hebben om haar lippen vakkundig en snel in de verf te zetten. Of niet?

Wie de smaak van lippenstift te pakken heeft, vindt in onze onlineshop een veelzijdige keuze aan kleuren en producten. Je kunt dus gemakkelijk een Sisley lippenstift online kopen. En dat kan de moeite waard zijn: Omdat wij onze goede inkoopvoorwaarden rechtstreeks aan onze klanten doorgeven, kunnen zij een Sisley lippenstift goedkoop kopen.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
20 877
toepassen
vandaag tot-45%1