Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Sisley Augen

Sisley Augen kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Sisley Mascara voor de perfecte oogopslag

Of het nu gaat om een subtiele nude look, sexy smokey eyes of een spannende look in trendy kleuren: Voor een perfecte make-up is de juiste nadruk op de ogen van cruciaal belang. Het Franse cosmeticabedrijf Sisley biedt hiervoor de juiste schoonheidsproducten: Mascara, wenkbrauwpotlood, eyeliner en oogschaduw zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Dit betekent dat elke vrouw make-up kan aanbrengen die past bij haar type en haar eigen schoonheidsidealen.

Het mooiste is echter dat Sisley oogmake-up niet alleen kleurintensief is, maar ook zeer doeltreffend. Dat betekent: Het heeft tegelijkertijd een verzorgend effect. Wie wil er nu niet online Sisley mascara ontdekken - en tegelijkertijd de andere schoonheidsproducten voor de perfecte oogopslag? Je kunt de geselecteerde Sisley mascara meteen voor een mooie prijs kopen.

Sisley Oogschaduw, mascara en meer: van hoge kwaliteit en verzorgend

Of het nu mascara of oogschaduw is: De oogmake-up producten zijn verrijkt met actieve bestanddelen van geselecteerde planten, die de huid rond de ogen en de wimpers van voldoende vocht voorzien en zorgen voor meer soepelheid. Tegelijkertijd belooft de lichte textuur een aangenaam gevoel bij het dragen - de hele dag lang. De oogmake-up producten zijn ook getest door oogartsen en kunnen zonder aarzeling worden gebruikt door gebruikers met gevoelige ogen of contactlenzen.

Mascara: Hoogwaardige texturen met actieve bestanddelen en hightech borsteltjes maken van de mascara Sisley een must-have voor een schitterende oogopslag.

Concealer: De SOS helpt tegen donkere kringen onder de ogen, maakt fijne rimpels glad en vermindert wallen.

- Sisley Wenkbrauwpotlood voor expressieve wenkbrauwen: vormgegeven, kleurintensiverend, met natuurlijk volume.

-Eye liner voor een intense blik: De eyeliner accentueert de ogen als geen ander product. De gemakkelijk glijdende punten van de Sisley eyeliners zorgen voor een zuiver, precies lijntje.

Oogschaduw in een grote verscheidenheid aan kleuren en facetten: mat, metallic of fluweelzacht. Met de Sisley oogschaduws kun je jezelf elke dag opnieuw uitvinden.

Oogmake-up accessoires zijn belangrijke gebruiksvoorwerpen voor een perfecte oogmake-up. Sisley biedt voor elke stap de juiste borstel.

Als je het zonder stress wilt, kun je gemakkelijk oogschaduw, eyeliners, wenkbrauwpotloden en Sisley mascara online kopen.

Sisley Breng mascara op de juiste manier aan

Maar zeker vrouw wil Sisley niet alleen mascara kopen, maar ook dragen. Als ze deze tips opvolgt, zal er een optimaal resultaat zijn:

Lange, dikke, donkere wimpers: dit is niet alleen de droom van veel vrouwen, maar ook een beproefd middel om de ogen vakkundig in scène te zetten. Hoe bereik je dit met Sisley mascara? Plaats het borsteltje evenwijdig aan de wimpers en breng de mascara met kleine bewegingen van links naar rechts van onder naar boven aan. Sluit tegelijkertijd langzaam je ogen, zodat er niet zoveel mascara blijft hangen.

Apropos: als je van tevoren oogschaduw aanbrengt, kun je mascaravlekken gemakkelijk wegvegen met een droog wattenstaafje! Om vlekken vanaf het begin te voorkomen, moet u letten op het type kwast: Korte borsteltjes voor korte wimpers, kammetjes tegen vastzittende wimpers, gebogen borsteltje voor langere wimpers. Als er tijdens het aanbrengen iets te veel mascara op de wimpers is gekomen, verwijder je de klontjes gewoon met een wimperborsteltje.

Zwarte of over het algemeen donkere wimpers hebben een geweldig effect en zijn in een handomdraai met mascara opgemaakt: met een beetje oefening worden de ogen een absolute blikvanger - of u nu kiest voor discrete of meer uitgebreide make-up.

Hoe een vrouw aan haar mascara komt

In onze online shop kunt u het veelzijdige assortiment van Sisley doorbladeren, uw nieuwe favoriete producten kiezen en de Sisley mascara goedkoop bestellen. Dit is mogelijk omdat wij onze goede inkoopvoorwaarden rechtstreeks aan onze klanten doorgeven.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
20 877
toepassen
vandaag tot-45%1