Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Salvatore Ferragamo Storie di Seta

De geur +

Salvatore Ferragamo Storie di Seta: Een reis naar magische plaatsen

Geuren zo delicaat en nobel als de fijnste zijde: dat is de parfumcollectie Salvatore Ferragamo Storie di Seta! Verschillende uniseks parfums gecreëerd door Emilie Bevierre-Coppermann en Aliénor Massenet bekoren zowel mannen als vrouwen.

De serie wordt geopend door Salvatore Ferragamo Giardini di Seta, een harmonieus vuurwerk van rode vruchten in de topnoot en witte muskus in de basisnoot. De compositie wordt gecompleteerd door kersenbloesem in de hartnoot en door rabarber en vetiver uit Madagaskar. Salvatore Ferragamo Giungle di Seta presenteert zich wild en vol vitaliteit. Waarschijnlijk het meest verrassende geurelement van de hele Salvatore Ferragamo Storie di Seta collectie is hier te vinden in de topnoot, die bestaat uit struikerwt. Dan zijn er pioenroosknoppen in de hartnoot en een basis van muskus. Het resultaat van deze drie elementen is een opwindend samenspel van intense kruidnoten en exotisch hout. Helder, poederig en licht, Salvatore Ferragamo Savane di Seta inspireert ook met slechts drie geurnoten: Wortelzaad, iris en Indiaas sandelhout. Een zweem van zee en vrijheid ligt aan de basis van de aroma's die Salvatore Ferragamo Oceani di Seta uitstraalt. Zilte noten, magnolia en heliotroop creëren een frisse geur met spannende contrasten.

Eén ding is zeker: de Salvatore Ferragamo Storie di Seta collectie heeft de juiste keuze voor elke stijlbewuste heer en elegante dame.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-23%1