Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-66%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo

uitverkocht producten +

De geur +

Een eerbetoon aan de liefde voor het leven

Modeontwerper en icoon Salvatore Ferragamo wilde vrouwen niet veranderen of transformeren om hun individuele schoonheid te tonen. Hij geloofde niet dat dit kunstmatig gecreëerd moest worden. Voor hem was elke vrouw mooi op haar eigen manier. Hij wilde deze schoonheid naar voren brengen door persoonlijkheid en natuurlijkheid uit te lichten en te benadrukken. Hij wilde dat vrouwen zich net zo verleidelijk en uniek voelden als ze in zijn ogen waren.

Wat is deze vrouw die Ferragamo in haar zag? Ze is spontaan, heeft plezier en staat altijd te popelen om iets nieuws en onbekends te ontdekken. Ze zit ook vol passie, vrouwelijkheid, spontaniteit en durf. Kortom, ze is vol liefde voor het leven.

Marie Salamagne werd geïnspireerd door deze levensvreugde en creëerde het vrouwenparfum Amo Ferragamo als eerbetoon hieraan. "Amo", wat "ik hou van" betekent, loopt als een rode draad door het parfum. Fruitige noten van Campari en zwarte bessen worden hier gecombineerd met kruidige rozemarijn om een boeiende opening te creëren. Het hart van de geur Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo presenteert zich van een fruitig-bloemige kant en combineert delicate aroma's van jasmijn met accenten van mate en rabarber. De zachte en warme basis wordt gekenmerkt door noten van vanille, wrange aroma's van amber en sandelhout.

Kopnoten:
Campari
Zware Aalbessen
Rozemarijn
Hartnoten:
Jasmijn
mate
Rabarber
Basisnoten:
vanille
Amber
Sandelhout
Parfümeur:
Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten